Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ:Μετέφερε 149 κιλά χασίς, με κρατικό ΙΧ του Υπουργείου Δικαιοσύνης!





Μόνιμος υπάλληλος του Υπουργείου Δικαιοσύνης με θητεία είκοσι περίπου ετών είναι ο δράστης που συνελήφθη στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας μεταφέροντας περίπου 150 κιλά χασίς. Για την μεταφορά μάλιστα χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο το οποίο έφερε κρατικές πινακίδες. Πίστευε ότι έτσι, ακόμη κι αν πέσει σε μπλόκο της αστυνομίας, θα καταφέρει να περάσει χωρίς να κινήσει υποψίες.


Όμως δεν κατάφερε να ξεγελάσει το έμπειρο μάτι των αστυνομικών. Όταν σήμερα το πρωί εντόπισαν το κρατικό όχημα να κινείται στην περιοχή της Νέας Σελεύκειας κινητοποιήθηκαν άμεσα. Επρόκειτο άλλωστε για ένα αυτοκίνητο εντελώς διαφορετικά από τα πολύ συγκεκριμένα κρατικά που υπάρχουν στο Νομό Θεσπρωτίας.
Το σταμάτησαν λοιπόν για έλεγχο και έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι το όχημα ήταν φορτωμένο με σάκους χασίς.

Συνέλαβαν τον οδηγό και από κει και μετά η δουλειά ήταν εύκολη.
Ο πρώτος έλεγχος έδειξε ότι το αυτοκίνητο ανήκει στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και ουδέποτε είχε δηλωθεί κλοπή.
Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι και ο μεταφορέας των ναρκωτικών ουσιών ήταν υπάλληλος με μεγάλη μάλιστα θητεία στο ίδιο Υπουργείο.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο ίδιος υποστήριξε στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση ότι η οικονομική κρίση και οι συνεχείς περικοπές στο μισθό τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη ενέργεια. Πρόκειται βέβαια για αστείες δικαιολογίες και επιχειρήματα που δεν πείθουν ούτε τους αστυνομικούς ούτε και την κοινή γνώμη.


http://epiruspost.gr
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger