Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Προγραμμα Ακαδημιων Τηλυκρατη

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο ΛευκαδαΛευκάδα 02-09-2012 

  

   Μετά από σχετική ανακοίνωση της 4-8-2012 όπου γνωστοποιούσαμε ότι η προπονητική περίοδος (Σεπτέμβριος 2012-Ιούνιος 2013) για το Παιδικό (Κ15) και τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής Κ12 , Κ10 και Κ8 θα ξεκινήσει από τις 3 Σεπτεμβρίου 2012, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ σήμερα το πρόγραμμα των προπονήσεων της Ακαδημίας του Τηλυκράτη <<ΝΕΟΙ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ>>. 

Α΄ και Β΄ Δημοτικού και νηπιαγωγείου : Τετάρτη –Παρασκευή 4-5μμ

Γ΄ και Δ΄  Δημοτικού: Δευτέρα 4-5μμ  και Πέμπτη 4-5μμ .

Ε΄και ΣΤ ΄ Δημοτικού : Δευτέρα 5-6μμ και Παρασκευή 4-5μμ

Α΄-Β΄- Γ΄  Γυμνασίου:  Τρίτη 4-5μμ και Παρασκευή 5-6μμ *

Ερασιτεχνική  –Κ21 : Τρίτη 5-6.30μμ και Πέμπτη 5-6.30μμ*

    *Κατόπιν  συνεννοήσεων και διερεύνησης  του χρόνου των ποδοσφαιριστών θα προστεθεί μια ακόμη προπόνηση την εβδομάδα στα τμήματα του Γυμνασίου και του Λυκείου. 

Κατ’  εξαίρεση για την εβδομάδα  από 3-7 Σεπτεμβρίου, θα ισχύσει το εξής:

Ε-Στ  Δημοτικού :  Τέταρτη και Παρασκευή 6-7μμ  και

Α-Β-Γ Γυμνασίου Τρίτη 5μμ θα έχουν τις πρώτες προπονήσεις. 

Οι υπόλοιπες  τάξεις θα μπουν σταδιακά στο πρόγραμμα  από την επόμενη εβδομάδα όπως αυτό αναφέρθηκε παραπάνω. Καλούμε όσους θέλουν να εγγραφούν , να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2645021702,  και 6973234835. Κυρίως αυτό αφορά στα τμήματα των τάξεων του Δημοτικού για παιδιά από 5 ετών και άνω.   

Ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών

Σπύρος  Πολίτης 


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger