Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Δήλωση; Αντιπροέδρου του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λευκάδας κ. Αναστάσιου Γαζή


ΔΗΛΩΣΗ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Ι. ΓΑΖΗ
Λευκάδα 10/9/2012
Επί ένα χρόνο δέχομαι μια περίεργη επίθεση από την κα Βιβιάννα Βαρδή, η οποία στηριζομένη σε ψευδή στοιχεία συστηματικά διαστρεβλώνει διάφορα θέματα, κακοποιεί την αλήθεια και παραπλανά έτσι τους πολίτες για θέματα αρμοδιότητας μου και για θέματα του Πνευματικού Κέντρου.
Είμαι αιρετός στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για 18 χρόνια και δεν έχω καμία εμπλοκή στα μικροπολιτικά τερτίπια της εν λόγω κυρίας. Δεν έχω να μοιράσω τίποτα μαζί της. Το ύφος της και η δημόσια δράση της άλλωστε δεν έχουν τίποτε κοινό μαζί μου.
Ανάλογη αήθη και συκοφαντική επίθεση αντιμετώπισα και το 2006 από άλλον «έγκριτο» συνάδελφό της.
Τα σχόλια, τις αιχμές, τα υπονοούμενα, τα βέλη προς τα κάτω και άλλα ευτράπελα και αστεία που κατά καιρούς έχει γράψει και δημοσιεύσει δεν με αφορούν και πολύ περισσότερο δεν έχουν καμία σχέση με τη διαχρονική δραστηριότητα του Πνευματικού Κέντρου. Ενός Φορέα Πολιτισμού που όλοι πρέπει να σεβαστούμε.
Αναστάσιος Ι. Γαζής
Αντιπρόεδρος Πνευματικού Κέντρου
Δήμου Λευκάδας
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger