Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ξεκίνησε το Ionian Beach Volley στο Κανάλι Πρέβεζας

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα


Με μια μίνι κρουαζιέρα με καραβάκι στον Αμβρακικό κόλπο και στο Ιόνιο πέλαγος έκλεισε το εντυπωσιακό τουρνουά Ionian Beach Volley στη Βόνιτσα.
Οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές του Αμβρακικού κόλπου και να κολυμπήσουν στα καταγάλανα νερά του Ιονίου Πελάγους. Στην συνέχεια οι αθλήτριες αναχώρησαν για την Πρέβεζα όπου από χθες άρχισε το δεύτερο τουρνουά στο HOTEL ESPERANZA στο Κανάλι Πρέβεζας. Χθες το απόγευμα αντιπροσωπεία αθλητριών αποτελούμενη από τις Γιώτα Διώτη, Μαρίνα Τσοχαντζή, Πένυ Καραγκούνη, Άντζελα Βαμβακούση, Τζίνα Λαμπρούση, Νεφέλη Στασινοπούλου, Φωτεινή Μπίσκου, αποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά την πρόσκληση της Πρόεδρου του συλλόγου γυναικών Αγίου Θωμά και της προπονήτριας κ. Γιώτας Ροντογιάννη, και πραγματοποίησαν επίσκεψη στην κατασκήνωση Αγίων Αποστόλων όπου βρέθηκαν με τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ έπαιξαν βόλεϊ και φωτογραφήθηκαν μαζί τους. Στο τέλος τα παιδιά του ιδρύματος χάρισαν στις αθλήτριες διάφορα δώρα.
Σήμερα οι αγώνες ξεκίνησαν από τις 9 το πρωί και θα συνεχιστούν μέχρι αργά το βράδυ.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger