Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Μίχαλος:" 60.000 λουκέτα μέχρι το τέλος του 2012"

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα
Η πρόβλεψη του κ.Κωνσταντίνου Μίχαλου μόνο ασαφής δεν ήταν: «Oι πρωτόγνωρες συνθήκες ύφεσης, σε συνδυασμό με την έλλειψη ρευστότητας, θα οδηγήσουν σε 60.000 λουκέτα μέχρι το τέλος του 2012».

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, διατύπωσε αυτήν του τη δυσοίωνη εκτίμηση, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστή Χατζηδάκη.
«Χρειαζόμαστε μια ομάδα εφαρμογής των διαφόρων διαρθρωτικών αλλαγών» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μίχαλος, ο οποίος συζήτησε με τον υπουργό θέματα που άπτονται του Γενικού Εμπορικού Μητρώου, των υποδομών, της απλοποίησης των διαδικασιών αδειοδότησης επιχειρήσεων, του παρα-εμπορίου, της αξιοποίησης των κονδυλίων ου Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ).

Σε ό,τι αφορά το ΕΤΕΑΝ, ο κ. Χατζηδάκης αναγνώρισε την την καθυστέρηση στην απορρόφηση των διαθέσιμων πόρων του Ταμείου, την απέδωσε δε στην «απίστευτη γραφειοκρατία» η οποία, όπως είπε, διέπει τις διαδικασίες διαφόρων προγραμμάτων.
Τέλος, για το θέμα της δημιουργίας Ειδικών Οικονομικών Ζωνών, ο υπουργός είπε ότι η χώρα θα διεκδικήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση τη δυνατότητα αυτή, επικαλούμενη την τεράστια ύφεση που μαστίζει την ελληνική οικονομία.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger