Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Η Cyta ζητά 25 ευρώ από κάθε άνεργο που κάνει αίτηση για δουλειά!

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα
Η κατάσταση στο κλάδο των εταιριών κινητής τηλεφωνίας όσον αφορά τις συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους είναι η γνωστή. Ελαστικά ωράρια, ατομικές συμβάσεις που ορίζουν μισθούς πείνας και εργοδοτική τρομοκρατία αποτελούν πλέον καθημερινότητα για τους χιλιάδες εργαζόμενους που εργάζονται σε αυτές. 

Η εταιρία κινητής τηλεφωνίας Cyta επενδύοντας στο πόνο των χιλιάδων ανέργων που αναζητούν εργασία, πρωτοπορεί και υποχρεώνει όσους άνεργους κάνουν αίτηση για δουλειά σε αυτή να τη πληρώσουν! Σύμφωνα με το site της εταιρίας οι ενδιαφερόμενοι για δουλειά πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 25 ευρώ για κάθε αίτηση - τα οποία μάλιστα δεν επιστρέφονται.

Όπως βλέπουμε και στο site της εταιρίας (http://www.cyta.com.cy/Default.aspx?ID=217) στη σχετική ανάρτηση:

"Όλοι οι ενδιαφερόμενοι αιτητές θα πρέπει το αργότερο ως τις 13/07/2012, η ώρα 12.00 (το μεσημέρι) να:

Α) υποβάλουν ΟΡΙΣΤΙΚΑ την αίτηση τους και
Β) καταβάλουν το τίμημα των €25 για υποβολή της αίτησης (για να υποβληθεί οριστικά η αίτηση θα πρέπει να καταβληθεί και το σχετικό τίμημα).

Το τίμημα υποβολής αίτησης είναι €25 και δεν θα επιστρέφεται."
Για να αντιληφθούμε και τα μεγέθη των αριθμών, η εταιρία χρεώνοντας 25 ευρώ στη κάθε νέα αίτηση εργασίας, για κάθε 300 αιτήσεις εξασφαλίζει τους μισθούς ενός 12μηνου συμβασιούχου!

http://diktyo-episfaleias.blogspot.gr/2012/07/cyta-25.html

ΠΡΕΖΑ TV
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger