Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ο Δήμος Λευκάδας για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα
koinofelis_apasxolisi

Προκηρύσσονται 199 θέσεις

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λευκάδα, 5 Ιουλίου 2012
Ο Δήμος Λευκάδας σε συνεργασία με την ΜΚΟ Equal Society πρόκειται να προκηρύξει 199 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων για 5μηνη απασχόληση στο Δήμο. Η αμοιβή είναι 625,00€ καθαρά με πλήρη ασφάλιση.

Η διαδικασία επιλογής θα γίνει με κριτήρια και έλεγχο ΑΣΕΠ. Μοριοδοτείται η ανεργία, η ηλικία, η οικογενειακή κατάσταση και το εισόδημα. Το πρόγραμμα αφορά ανέργους οι οποίοι θα απασχοληθούν σε κοινωνικά προγράμματα στο πράσινο, την καθαριότητα, τον πολιτισμό, στα μουσεία, στην φύλαξη εγκαταστάσεων, στον αθλητισμό. Από τη Δευτέρα 9/7/2012 ξεκινάει η διαδικασία υποβολής των δικαιολογητικών και θα διαρκέσει έως τις 18/7/2012.
Σ΄ αυτή τη δύσκολη περίοδο δίνεται η δυνατότητα σε ανέργους να έχουν απασχόληση και ταυτόχρονα είναι πολύ σημαντικές για την υποστήριξη των υπηρεσιών και των δομών του Δήμου.
Το πρόγραμμα το περιμέναμε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Υπουργείου να λειτουργήσει από τα τέλη του 2011 και για 3 πεντάμηνα. Δυστυχώς περιορίζεται μόνο σε ένα πεντάμηνο και με τόση καθυστέρηση. Πάγιο αίτημα της Αυτοδιοίκησης είναι ότι τα προγράμματα αυτά μπορούν να τα διαχειριστούν μόνοι τους οι δήμοι. Η έλλειψη προσωπικού στον Δήμο Λευκάδας σε ειδικότητες εργατών, χειριστών, οδηγών, καθαριότητα και πράσινο με πεντάμηνα είναι μια μεγάλη βοήθεια που δεν λύνουν το πρόβλημα. Απαιτείται μόνιμο προσωπικό για να μπορέσει ο Δήμος να λειτουργήσει και να ανταποκριθεί στις ανάγκες των Δημοτών.

kolivas.de
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger