Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Κονδύλι 349 ευρώ για... σανό!

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα


Σε μία περίοδο όπου ο Δήμος Λέσβου δεν μπορεί να προσφέρει τα αυτονόητα στους αναξιοπαθούντες πολίτες, δεν επιτρέπεται να διαθέτει έστω και μικρά κονδύλια για... σανό αλόγου!


Σύμφωνα με μία επώνυμη καταγγελία του μέλους Τ.Σ. Παρακοίλων Γιαννιόγλου Μιχ. Παναγιώτης, ο Δήμος Λέσβου ενέκρινε το ποσό 349 €, για την προμήθεια… χόρτου για τροφή αλόγου !!!

Δείτε τι ακριβώς καταγγέλλει ο κ. Γιαννιόγλου:

«Διαβάζω ότι με την Α.Π. 54902/1-6-2012 του Α/Δημάρχου Οικ. Υπηρεσιών, εγκρίθηκε ποσό 349 € για την προμήθεια … χόρτου για τροφή αλόγου. Αναρωτιέμαι γιατί καθώς εδώ και καιρό, όλοι έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα για τον καθαρισμό των δρόμων, των αλσυλλίων, των πάρκων και γενικά των κοινόχρηστων χώρων από τα χόρτα, που όταν τελικά μαζευτούν και συγκεντρωθούν όλα αυτά τα χόρτα, θα έχουν να τρώνε πολλά άλογα για πολύ καιρό.

Πηγή:lesvosnews
Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger