Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Κάδοι ανακύκλωσης χρησιμοποιημένου μαγειρικού λαδιού

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα





ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
 
  Λευκάδα, 5 Ιουνίου 2012
                            

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Στα πλαίσια του εορτασμού της Ημέρας του Περιβάλλοντος ο Δήμος Λευκάδας ξεκίνησε την τοποθέτηση ειδικών κάδων ανακύκλωσης χρησιμοποιημένου μαγειρικού λαδιού στην οδό Γολέμη.

 Μέσα στις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης λαδιού και στις περιοχές Σικελιανού, περιοχή γηπέδου και Μαρίνα Λευκάδας.
 Η ανακύκλωση λαδιού θα γίνεται χωρίς καμιά επιβάρυνση των Δημοτών με μοναδική υποχρέωση να μεταφέρουν σε δοχεία το χρησιμοποιημένο λάδι και να το αδειάζουν στις ειδικές δεξαμενές ανακύκλωσης. Στη συνέχεια το χρησιμοποιημένο λάδι θα μεταφέρεται για ανακύκλωση (όπως π.χ βιοντίζελ, βιολιπαντικά). Έτσι θα αποφύγουμε τα προβλήματα που δημιουργούνται στις αποχετεύσεις μας (φράζουν τις σωληνώσεις) αλλά κυρίως τη μόλυνση του περιβάλλοντος.

 Πρέπει να γνωρίζουμε ότι ένα λίτρο
καμένου λαδιού μολύνει ένα εκατομμύριο λίτρα νερού!


        ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger