Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Πρόσληψη οκτώ (8) Ναυαγοσωστών ΔΕ στο Δήμο Λευκάδας

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα

P7050040
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Λευκάδα 28 Ιουνίου 2012
ANAKOINΩΣΗ

Ο Δήμος Λευκάδας, πρόκειται να προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας δύο (2) μήνες, σύμφωνα με τις δ/ξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/07, (ΦΕΚ 143/28.6.07), τις δ/ξεις της περ. γ(ιε) της παρ.2 του άρθρου 1 του Ν.3812/09 , την υπ. αριθμ. 193/12 απόφαση του Δ.Σ. και την υπ. αριθμ. 6603/27.6.12 εγκριτική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, ως ακολούθως:
Οκτώ (8) Ναυαγοσώστες ΔΕ
Οι ανωτέρω θα είναι υπεύθυνοι για την προστασία των λουομένων και την επίβλεψη των ακτών.
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 60ο.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν μαζί με την αίτησή τους τα παρακάτω
δικαιολογητικά, στο Δημοτικό Κατάστημα, (Διοικητήριο) οδός Αντώνη Τζεβελέκη και Υποσμηναγού Αθανασίου Κατωπόδη, Γραφείο Προσωπικού,(τηλ: 2645360570, 2645360506) έως και 3/7/12
  • Άδεια ναυαγοσώστη θεωρημένη από την Λιμενική Αρχή
  • Κυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
  • Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86, ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Ν.3584/07 (ΦΕΚ 143Α /28.6.07) «Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων»
Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΑΒΑΝΗΣ
http://www.kolivas.de
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger