Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

TO NOΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο ΛευκαδαΣαν αποτέλεσμα των μνημονιακών πολιτικών κατεδάφισης που εφαρμόζονται τα δύο τελευταία χρόνια στην Υγεία, το Νοσοκομείο Λευκάδαςκινδυνεύει να κλείσει.
Η κατάσταση όσον αφορά τη λειτουργία του επιδεινώνεται καθημερινά, με την τραγική έλλειψη της απαραίτητης χρηματοδότησης, ύψους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για τις λειτουργικές του ανάγκες.
Χαρακτηριστικά καταγγέλλεται ότι λόγω έλλειψης πετρελαίου, οι ασθενείς και το προσωπικό δεν έχουν ζεστό νερό περίπου ένα μήνα τώρα.
Από μέρα σε μέρα λοιπόν κινδυνεύει να κλείσει λειτουργικά, με τραγικές συνέπειες για τη ζωή και την υγεία χιλιάδων ανθρώπων της Λευκάδας και της Αιτωλ/νίας που εξυπηρετούνται από αυτό.
Ζητάμε:
Η διοίκηση του Νοσοκομείου να ενημερώσει άμεσα και ανοικτά τους πολίτες για την κατάσταση.
-Το Δημοτικό Συμβούλιο της Λευκάδας να συνεδριάσει άμεσα, να συζητήσει και να αποφασίσει γι αυτό το ζήτημα, που αφορά όλους τους πολίτες της Λευκάδας και μάλιστα σε μία περίοδο που οι ανάγκες λόγω τουριστικής περιόδου αυξάνουν.
- Οι εργαζόμενοι της Λευκάδας πρέπει να κινητοποιηθούν μέσα από τους μαζικούς τους φορείς, ώστε να μην κλείσει το Νοσοκομείο και να αποφευχθεί η απειλούμενη ανθρωπιστική κρίση.
ΛΕΥΚΑΔΑ 29 ΜΑΙΟΥ 2012
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger