Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Συνεδριάζει το Σάββατο 2 Ιουνίου 2012 και ώρα 10:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην Κέρκυρα

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα


Συνεδριάζει το Σάββατο 2 Ιουνίου 2012 και ώρα 10:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην Κέρκυρα (Αλυκές Ποταμού) προς λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα τοΠεριφερειακό Συμβούλιο της ΠΙΝ:

ΘΕΜΑ 1ο: Λιμενικές ανάγκες Μικρών Νησιών
Εισηγητής: η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κ. Σμαραγδούλα Σαρδελή
ΘΕΜΑ 2ο: Εισήγηση για τροποποίηση του αρθρ 3 της από 15-02-2012 προγραμματική σύμβαση έργου: «ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΗΡΥΚΑ» ΖΑΚΥΝΘΟΥ Προϋπολογισμός έργου 484.680,00 ευρώ.
Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου κ. Διονύσιος Μυλωνάς
ΘΕΜΑ 3ο: Γνωμοδότηση για μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά το έργο: «Εργοστάσιο κοπής και επεξεργασίας μαρμάρου «CORFU MARM ΕΠΕ» στη θέση Σουλεϊκα του Δήμου Κέρκυρας στην Π.Ε. Κέρκυρας».
Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου κ. Διονύσιος Μυλωνάς
ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση τροποποίησης των υποέργων του έργου με τίτλο: Έργα οδικής ασφάλειας στο Τμήμα της Επαρχιακής οδού υπ. αρ. 2 Κέρκυρα έως διασταύρωση προς Πέλεκα, της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας που είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ.
Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κέρκυρας κ. Σκούρτης Χρήστος – Ηρακλής
ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση σκοπιμότητας για υποβολή πρόταση ένταξης στο ΕΣΠΑ του έργου «Επέκταση Λιμένος Ερείκουσας» προϋπολογισμού 8.591.000€.
Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κέρκυρας κ. Σκούρτης Χρήστος- Ηρακλής
ΘΕΜΑ 6ο: Ένταξη της VILLA ROSSA στο ΕΣΠΑ μελέτη – κατασκευή.
Εισηγητής: Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Σπύρος Σπύρου.
ΘΕΜΑ 7ο: Τροποποίηση του Οργανισμού της ΠΙΝ ως προς τη σύσταση κενών οργανικών θέσεων.
Εισηγητής: Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Σπύρος Σπύρου
ΘΕΜΑ 8ο: Ανάθεση στον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Νίκο Βαρότση για παροχή εξειδικευμένων συμβουλών – γνωματεύσεων – ενημέρωσης του Π.Σ. και του κοινού επί των θεμάτων που αφορούν την εξόρυξη, διαχείριση και τις συνέπειες από τις Περιβαλλοντικές Επιπτώσεις εξόρυξης υδρογονανθράκων στο Ιόνιο.
Εισηγητής: Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Σπύρος Σπύρου
ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση υποβολής  πρότασης στην ανοιχτή πρόσκληση με κωδικό 45, του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων 2007-2013», άξονας προτεραιότητας 06: «Ψηφιακή σύγκλιση & επιχειρηματικότητα Ιονίων Νήσων» ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠ.Α.
Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Κέρκυρας κ. Χρήστος Σκούρτης
ΘΕΜΑ 10ο: Γνωμοδότηση για μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά το έργο: Συντήρηση Ε.Ο Δικτύου Αρμοδιότητας Δ.Ε.Σ.Ε. και υποέργο «Άμεσες Παρεμβάσεις για άρση επικινδυνότητας Ε.Ο.Ν. Κέρκυρας».
Εισηγητής: Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Μαλακάσης
ΘΕΜΑ 11ο: Γνωμοδότηση για μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά το έργο: Συντήρηση Ε.Ο Δικτύου Αρμοδιότητας Δ.Ε.Σ.Ε. και υποέργο «Συντήρηση Ε.Ο.Ν».
Εισηγητής: Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Μαλακάσης
ΘΕΜΑ 12ο: Γνωμοδότηση για μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά το έργο: «Αποκαταστάσεις – Βελτιώσεις Οδικού δικτύου».
Εισηγητής: Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Μαλακάσης
ΘΕΜΑ 13ο: Γνωμοδότηση για μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά το έργο: «Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Διαχείρισης Αποβλήτων Ζακύνθου».
Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ζακύνθου κ.Δ.Μυλωνάς και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Μαλακάσης

ΘΕΜΑ 14ο:
 Έγκριση υποβολής πρότασης και σχετικού δελτίου με τίτλο «Τουριστική Προβολή Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, β’ εξάμηνο 2012», στην ανοιχτή πρόσκληση με κωδικό 40, του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτικής Ελλάδα ς- Πελοποννήσου – Ιονίων Νησιών», ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ.
Εισηγητής: Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Σπύρος Σπύρου
ΘΕΜΑ 15ο: Επικίνδυνη κατάσταση που έχει περιέλθει το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής – Μέτρα αντιμετώπισης της κατάστασης.
Εισηγητής: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Θεόδωρος Γουλής.
ΘΕΜΑ 16ο: Απόφαση σύμφωνα με τον Ν. 4070/2012 (αρθ. 83, παρ. 3) που αφορά την λειτουργία των ΤΑΧΙ.
Εισηγητής: Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Σπύρος Σπύρου
ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ
Ψήφισμα για την επιχειρηματική δραστηριότητα για την σύνδεση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger