Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Λαϊκοδημοτικό Γλέντι στη γιορτή των Αγ. Πατέρων στη Νικιάνα Λευκάδας

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα

1
Μια από τις γιορτές του χωριού μας, της Νικιάνας Λευκάδας, είναι και αυτή της πανήγυρης των Αγίων Πατέρων, όπου γιορτάζει το μικρό ομώνυμο Ησυχαστήριο που βρίσκεται ριζωμένο σε μιαβραχώδη σπηλιά πιο πάνω από το χωριό.

Με την ευκαιρία αυτή διοργανώνεται το ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΜΑΪΟΥ στην «ΑΝΑΣΑ ΤΟΥ ΖΟΡΜΠΑ» στη Νικιάνα Λαϊκοδημοτικό Γλέντι με ζωντανή ορχήστρα και ελεύθερο χορό.
Η πιο κάτω φωτογραφία είναι από πανηγύρι στο Μοναστήρι των Αγίων Πατέρων το 1964. Διακρίνονται μεταξύ άλλων οι: Στο κέντρο ο Βερεστώντας με το λαούτο του, μπροστά του και αριστερά οι: Θεοδόσης Μανωλίτσης, Γιάννης Σούνδιας (Κασταβήρας) και Σούνδιας Χριστόδουλος. Επίσης μπροστά και δεξιά οι: Κολυβάς Πανταζής (Τσιρογιάννης), Μανωλίτσης Νίκος (Αφούμας) και Ζώης Βρεττός (Μπαρούτας) (Πηγή: Αντίλαλοι από τους Σκάρους, Περίοδος Γ’, Αριθμός Φύλλου 8, Ιαν.-Φεβ.-Μαρ. 2012Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger