Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΑΘΗΝΑ ΩΝΑΣΗ Πωλείται ο Σκορπιός!!

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα




Στο σφυρί φαίνεται ότι θέλει η Αθηνά Ωνάση να βγάλει το νησί που έχει αφήσει ιστορία για την οικογένεια του Αριστοτέλη Ωνάση.

Οι λόγοι που φέρεται να θέλει να πουλήσει το νησί που της άφησε κληρονομιά ο παππούς της είναι καθαρά οικονομικοί και μάλιστα ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον οι Μπιλ Γκέιτς (Bill Gates) της Microsoft και Ρομάν Αμπράμοβιτς (Roman Abramovic).
Το μόνο "αγκάθι" στην πώληση είναι οι ρήτρες οι οποίες περιλαμβάνονται στη διαθήκη του Αριστοτέλη Ωνάση.
Ο μεγιστάνας είχε προβλέψει στη διαθήκη ότι εαν οι κληρονόμοι του δεν μπορούσαν για κάποιο λόγο να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες συντήρησης του νησιού, τότε θα ήταν υποχρεωμένοι να προσφέρουν το νησί ως δωρεά στους εργζομένους της Ολυμπιακής Αερπορίας προκειμένου να κάνουν εκεί τις διακοπές τους.


Κοντά στην πώληση του Σκορπιού φαίνεται πως είναι η κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας του Αριστοτέλη Ωνάση Αθηνά.
Σύμφωνα με είδηση που δημοσίευσε στην προσωπική του ιστοσελίδα ο βιογράφος του Αριστοτέλη Ωνάση, κ. Δημήτρης Λυμπερόπουλος, υπάρχει πρόταση στη χρυσή κληρονόμο να πουλήσει το νησί του παππού της. 
«Σε τέτοιες ώρες που η χειμαζόμενη Ελλάδα απαξιώνεται σε παγκόσμια κλίμακα, θα γίνει πρόταση στην κληρονόμο του Σκορπιού Αθηνά Ωνάση να πουλήσει το νησί του παππού της, στο οποίο μάλιστα βρίσκεται ο τάφος του, δίπλα σε εκείνον του γιού του Αλέξανδρου…
Και η είδηση δεν είναι ότι κάποιος δίνει ένα ποσόν τεράστιο (όσο αξίζουν ομάδες όπως Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ) αλλά ποιοί κρύβονται πίσω του και ποιά η πρόθεσή τους, σε μια εποχή που η χώρα του διασημότερου Έλληνα του 20ού αιώνα, βυθίζεται ως ελληνικό σούπερ τάνκερ» γράφει χαρακτηριστικά.
Η τιμή του ιδιωτικού νησιού εκτιμάται πως ξεπερνά τα 500 εκατομμύρια ευρώ!
Είναι πολλά τα λεφτά Αθηνά… Το θέμα είναι εάν έχει η τιμή... τιμή!
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger