Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Εκατοντάδες Λευκαδίτες της Αθήνας, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του υποψήφιου βουλευτή Λευκάδας Θοδωρή Σολδάτου

















       ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ
Υποψήφιος   Βουλευτής Λευκάδας
  Μέλος πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ.
28-04-2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                              

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΘΟΔΩΡΗ ΣΟΛΔΑΤΟΥ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ

“Πέντε λέξεις, όλες κι όλες:
Η Ελλάδα θα τα καταφέρει!


Εκατοντάδες Λευκαδίτες της Αθήνας, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του υποψήφιου βουλευτή Λευκάδας Θοδωρή Σολδάτου, και παραβρέθηκαν στην προεκλογική του ομιλία, το Σάββατο 28 Απριλίου.

Οι χώροι του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ στην Πανεπιστημίου, φιλοξένησαν το πολυπληθές κοινό, αναδεικνύοντας την προσωπική εκτίμηση και σχέση που έχουν αναπτύξει οι Λευκαδίτες της Αθήνας με τον πρώην βουλευτή, παρά τη δύσκολη περίοδο για τους πολιτικούς.

Την εκδήλωση τίμησε ο Δήμαρχος Πειραιά και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος ο οποίος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του βουλευτή και εξήρε τη μέχρι σήμερα πολιτική παρουσία και δράση του κ. Σολδάτου.

Ο κ. Σολδάτος αναφέρθηκε στα αίτια που οδήγησαν την Ελλάδα στη σημερινή κατάσταση, στις ευθύνες των κυβερνήσεων από το 1981 και μετά και ειδικότερα της περιόδου 2009-2011, στο κυβερνητικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την οικονομία, καθώς επίσης και στις πρωτοβουλίες που ο ίδιος ανέπτυξε μέχρι σήμερα στα σημαντικότερα ζητήματα που απασχόλησαν το νομό και ειδικότερα κατά τη διετή κοινοβουλευτική του θητεία.
Ζητήματα που σήμερα είναι επίκαιρα και αναγκαίο να αντιμετωπιστούν άμεσα,  όπως η σύνδεση της Λευκάδας με την Ιόνια οδό, οι νοσοκομειακές υποδομές, η οριστική επίλυση του ζητήματος των στερεών αποβλήτων η ολοκληρωμένη τουριστική ανάπτυξη της Λευκάδας, το ΤΕΙ, ο προγραμματισμός για το δίαυλο και τη ζεύξη.




Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger