Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Δελτίο Τύπου με θέμα "Καθαρίζου​με την Λευκάδα σε μια μέρα"

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα
- Let's do it Greece 2012 -
Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα!
Καθαρίζουμε την Λευκάδα σε μία μέρα!
Η χώρα μας συμμετέχει για 1η φορά στη διεθνή καμπάνια καθαρισμού
Η Λευκάδα συμμετέχει για 1η φορά στη διεθνή καμπάνια καθαρισμού
Δελτίο  Τύπου

                Το "Let's do it" είναι διεθνές εθελοντική καμπάνια. Έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως και πλέον μια φορά κάθε χρόνο πολίτες από όλο τον κόσμο καθαρίζουν τις πόλεις τους και σημαντικά οικοσυστήματα.
            Φέτος για πρώτη φορά θα φιλοξενήσουμε το "Let's do it" στην Ελλάδα και στη Λευκάδα. Ο Δήμος Λευκάδας και οι εθελοντές καλούν όλους τους πολίτες, εθελοντικές οργανώσεις, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, σχολεία και όλους όσους επιθυμούν, και όλοι μαζί να καταφέρουμε να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο καθαρίζοντας τον Δήμο μας, δίνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και αλτρουισμού για το περιβάλλον αλλά και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.
ΚΥΡΙΑΚΗ 29/04/2012 ώρα 10:00 π.μ.
στην ΠΑΡΑΛΙΑ  ΛΕΥΚΑΔΑΣ και στις πλατείες των χωριών μας
                Θα χωριστούμε σε ομάδες, θα μοιραστούμε σε περιοχές που ήδη έχουν επιλεχθεί. Υλικά καθαρισμού θα δοθούν από τον δήμο Λευκάδας.
            Παράκληση να έχετε μαζί σας καπέλο, πρόχειρα ρούχα, αντηλιακό και πόσιμο νερό.
Let's Do It. Let's Clean up
Greece-Lefkada!!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!

Την ημέρα εκείνη κάθε Σύλλογος, Εθελοντική οργάνωση, πολίτες της γειτονιάς και των τοπικών κοινοτήτων μπορούν να επιλέξουν τον χώρο καθαρισμού και να το δηλώσουν είτε ηλεκτρονικά στο ethelontismos@lefkada.gov.gr είτε τηλεφωνικώς στο 2645360500 είτε εγγράφως στο Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Λευκάδας, Διοικητήριο, έως 27 Απριλίου 2012 
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger