Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ κ.ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα



ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ
       ΠΡ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ν.Δ.
                                                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 ·      Συνεργασία Θοδωρή Σολδάτου με το προεδρείο του Επιμελητηρίου.

Συνάντηση με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Λευκάδος, είχε τη Δευτέρα 09-04-2012,  ο πρώην βουλευτής και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ, Θοδωρής Σολδάτος, στα πλαίσια των συναντήσεών του με παράγοντες και φορείς της Λευκάδας.


Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης και οι αντιπρόεδροι κ. Γιάννης Λιβιτσάνος και κ. Γιώργος Μπουρδάρας.

Συζητήθηκαν θέματα που  αφορούν στα ειδικά οικονομικά και αναπτυξιακά δεδομένα της Λευκάδας, τη σημερινή κατάσταση των επαγγελματιών, των εμπόρων και των επιχειρήσεων γενικότερα.
Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά στις τουριστικές δραστηριότητες και στους τρόπους βελτίωσης και ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος στη Λευκάδα.

Ο  κ. Σολδάτος, εξέφρασε την ικανοποίησή  του για  τη συνάντηση και το επίπεδο της συνεργασίας που είχε με τα στελέχη του Επιμελητηρίου..



·      Επίσκεψη στην Πυροσβεστική

Νωρίτερα ο κ. Σολδάτος, είχε επισκεφθεί την Πυροσβεστική Λευκάδος και είχε συνεργασία με το διοικητή του σώματος στη Λευκάδα κ. Βασίλη Κώνστα, καθώς επίσης και με άλλα στελέχη του Πυροσβεστικού σώματος.

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger