Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο ΛευκαδαΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
Ο Όμιλος για την επιμόρφωση των μελών του στην αγωνιστική ιστιοπλοΐα, οργανώνει τοΣάββατο 21/4/2012 και ώρα 20.00, ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα «Καταμετρήσεις – Επιθεωρήσεις Σκαφών», με εισηγητή τον πιστοποιημένο καταμετρητή της ΕΑΘ Corbett Philip.

Το θέμα του σεμιναρίου αφορά την ενημέρωση για τις διαδικασίες επιθεώρησης σκαφών σε αγώνες, την περιγραφή των πιστοποιητικών καταμέτρησης και των δυνατοτήτων που παρέχουν στους αγώνες και την ενημέρωση για τους νέους κανονισμούς καταμέτρησης.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Λευκάδας και η παρακολούθησή του είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο.
Περισσότερες πληροφορίες: Τηλ. 6979726554.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger