Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

«Τα Επιμελητήρια επικροτούν τις προτάσεις της ΝΔ»

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα


«Τα Επιμελητήρια συμφωνούν και επικροτούν τις προτάσεις που περιέχονται στο οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας», σχολίασε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας Κ. Μίχαλος, σχολιάζοντας το οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας που ανακοίνωσε ο Αντ. Σαμαράς στο Ζάππειο. 


«Η επιμελητηριακή κοινότητα δεν θα μπορούσε να μην επικροτήσει και συμφωνήσει με τις θέσεις που παρουσίασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, που δήλωσε ότι θα αναβαθμίσει τον ρόλο των επιμελητηρίων όλης της χώρας αναθέτοντάς τους εκτός από τον θεσμικό τους ρόλο, αυτόν του οικονομικού συμβούλου της εκάστοτε κυβέρνησης, και ουσιαστικότατες αρμοδιότητες που αφορούν τόσο τη διαχείριση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ όσο και τη χάραξη και την υλοποίηση της εξαγωγικής πολιτικής της χώρας.

Επίσης συμφωνεί και επικροτεί και με τις λοιπές θέσεις όπως, για τη μείωση στο 15% της φορολογίας των νομικών προσώπων, την προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων, την αξιοποίηση του φυσικού πλούτου της χώρας, την ενίσχυση της οικοδομικής δραστηριότητας, την πάταξη των αθέμιτων πρακτικών στην αγορά και ιδιαίτερα στον αγροτικό τομέα με τη δημιουργία δημοπρατηρίων, την εξυγίανση του Δημοσίου και αξιοποίηση του στελεχιακού του δυναμικού, το οριστικό τέλος στις οριζόντιες περικοπές των μισθών και των συντάξεων, τον τον επαναπατρισμό καταθέσεων με φορολογική αμνηστία και τη στόχευση σε συγκεκριμένους τομείς της οικονομίας, καθώς άλλωστε αποτελούν προτάσεις της επιμελητηριακής κοινότητας», ανέφερε ο κ. Μίχαλος.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι στις προκλήσεις αυτές, η επιμελητηριακή κοινότητα της χώρας επιθυμεί να συμβάλει τα μέγιστα στην κοινή προσπάθεια για μια νέα πορεία ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής και για την «αποενοχοποίηση της επιχειρηματικότητας».
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger