Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΕΣ

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα


                                   ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΕΣ
 Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό στα μέλη του ότι με απόφαση της Διοικητικής του Επιτροπής διοργανώθηκε το Σάββατο 7/4/2012 στο ξενοδοχείο ΙΟΝΙΟΝ STAR ενημερωτική ημερίδα για τους λογιστές του Νομού με θέμα ««Οι αλλαγές στους όρους αμοιβής & απασχόλησης των μισθωτών με το νέο μνημόνιο & η σύννομη διαχείρισή τους».

   Η νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου στα πλαίσια της παροχής κάθε δυνατής βοήθειας προς τα μέλη του φορέα και θεωρώντας ότι η κατάρτιση και η ενημέρωση των επιχειρήσεων καθώς και του τυχόν υπαλληλικού προσωπικού τους αποτελεί βασική προϋπόθεση για την παροχή εκ μέρους τους αναβαθμισμένων υπηρεσιών, ανέλαβε την παραπάνω πρωτοβουλία καλώντας τον έγκριτο οικονομολόγο, κύριο Πέτρο Ραπανάκη, προκειμένου να ενημερώσει τους λογιστές του Νομού για το παραπάνω θέμα, το οποίο είναι εξαιρετικά επίκαιρο λόγω των ραγδαίων αλλαγών που συντελούνται στα εργασιακά θέματα με τους νέους οικονομικούς όρους που έχουν διαμορφωθεί.
   Η ημερίδα είχε μεγάλη επιτυχία, καθώς συμμετείχαν περίπου τριάντα λογιστές του νομού, οι οποίοι ενημερώθηκαν λεπτομερώς για τις εξελίξεις στο κλάδο τους και τους δόθηκε η ευκαιρία να αποσαφηνίσουν οποιαδήποτε απορία σχετικά με το θέμα αυτό, έτσι ώστε στη συνέχεια να έχουν την  δυνατότητα να ενημερώσουν τους πελάτες τους – μέλη του Επιμελητηρίου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
   Ολοκληρώνοντας θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι η νέα Διοικητική Επιτροπή προτίθεται να πραγματοποιήσει και άλλες τέτοιου είδους ενημερωτικές ημερίδες και για άλλους επαγγελματικούς κλάδους.

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger