Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Επίσκεψη Θοδωρή Σολδάτου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδος

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα
                                                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


                                                       Επίσκεψη Θοδωρή Σολδάτου
στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδος


Συνάντηση με τη διοίκηση και τους προϊσταμένους του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδος, είχε σήμερα 06-04-2012, ο πρώην βουλευτής και μέλος του Τομέα Υγείας της Ν.Δ, Θοδωρής Σολδάτος.


Στη συνάντηση συμμετείχαν η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Αικ. Μεσσήνη και οι Διευθυντές – Προϊστάμενοι, Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Ξηρομερίτη, Διοικητικού κ. Μανωλίτση, Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Κολοκανάκης, καθώς επίσης και οι εκπρόσωποι στο Διοικητικό Συμβούλιο, κ. Σαρανταένας εκ μέρους των ιατρών και κ. Κούρτης εκ μέρους των εργαζομένων.

Συζητήθηκαν   θέματα που  αφορούν, τόσο στο γενικό  πλαίσιο συνεργασίας  Πολιτείας και Νοσοκομείων, όσο και στις ειδικές συνθήκες λειτουργίας του Νοσοκομείου στη Λευκάδα.

Ο  κ. Σολδάτος, μετά τη λεπτομερή ενημέρωση που του παρείχαν τα στελέχη του Νοσοκομείου, εξέφρασε την ικανοποίησή  του για  τη συνάντηση, η οποία υπήρξε εξαιρετικά γόνιμη και εποικοδομητική.

Διαβεβαίωσε δε τους συνομιλητές του ότι είναι αλληλέγγυος στα αυξημένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι αυτήν την περίοδο, ενώ δεσμεύτηκε για το γεγονός ότι οι υπηρεσίες υγείας στη Λευκάδα, θα συνεχίσουν να αποτελούν για τον ίδιο προτεραιότητα.  


 
           ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ
       ΠΡ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ν.Δ.

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger