Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος εκλέχθηκε κατά τις σημερινές αρχαιρεσίες ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας Κ. Μίχαλος

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο ΛευκαδαΠρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος εκλέχθηκε κατά τις σημερινές αρχαιρεσίες ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας Κ. Μίχαλος με 63 ψήφους.

Ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών Παύλος Ραβάνης που διεκδίκησε την προεδρία έλαβε 50 ψήφους, ενώ υπήρξε και 1 λευκό ψηφοδέλτιο.
Ως μέλη της Διοικητικής Επιτροπής της ΚΕΕΕ εξελέγησαν οι κ.κ.: Ιορ. Τσώτσος (Επιμελητήριο Πέλλας), Ηλ. Χατζηχριστοδούλου (Επιμελητήριο Πιερίας), Π. Αγνιάδης (Επιμελητήριο Βοιωτίας), Αγγ. Τσατσούλης (Επιμελητήριο Καβάλας), Γ. Χονδρογιάννης (Επιμελητήριο Κέρκυρας), Π. Παπαδόπουλος Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης , Μ. Ζορπίδης (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης) και Π. Τονικίδης (Επιμελητήριο Κιλκίς).
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger