Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Η Λευκάδα στην 5η Έκθεση Νέων και Ειδικών Μορφών Τουρισμού 2012 στην Πάτρα

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα




 

20-22 Απριλίου 2012
Η Λευκάδα εκπροσωπείται από την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας με τον προιστάμενο του Τμήματος Τουρισμού κ. Σπύρο Ζαμπέλη.
Η Έκθεση ACTIVETRIP, όπως είναι γνωστό, «γεννήθηκε» πριν τέσσερα χρόνια, βασισμένη στα πρότυπα της μεγάλης διεθνούς έκθεσης «Τουριστικό Πανόραμα» και καθιερώθηκε αμέσως ως νέος πανελλήνιος θεσμός, που απευθύνεται και καλύπτει ένα δυναμικά ανερχόμενο τομέα της σύγχρονης τουριστικής αγοράς.

Ο Όμιλος ΕΞΠΡΕΣ Δ. Καλοφωλιάς, ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις, διέβλεψε ότι η ορθολογική αξιοποίηση αλλά και η ανάδειξη των επιμέρους ιδιαιτεροτήτων του κάθε προορισμού, των λεγόμενων «Νέων και Ειδικών μορφών Τουρισμού» αποτελούν τη μόνη αποκλειστική διέξοδο της Ελληνικής Περιφέρειας προς τις διεθνείς αγορές, για την προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού, σε 12μηνη βάση. Αυτή ακριβώς τη φιλοσοφία υπηρετεί η δημιουργία της ACTIVETRIP.

Η Έκθεση του 2012, προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του πολυχώρου ψυχαγωγία Veso Mare και συγκεκριμένα στην αίθουσα Αίγλη, ενός πολυχώρου που προσφέρεται για την διοργάνωση εκδηλώσεων και εκθέσεων, διαθέτοντας όλες τις απαραίτητες σύγχρονες προδιαγραφές.

Θαλάσσιος τουρισμός, Εκδρομές με χαρακτήρα Δράσης και Περιπέτειας, Θρησκευτικός τουρισμός, Τουρισμός Υγείας, Συνεδριακός και Επαγγελματικός τουρισμός, Αθλητικός, Περιηγητικός, Γαστρονομικός και Αγροτουρισμός δίνουν το «παρών» κάθε χρόνο στην Έκθεση, παρουσιάζοντας τις «εναλλακτικές» τουριστικές δυνατότητες της χώρας μας.

Η Έκθεση τυγχάνει της υποστήριξης όλων των σημαντικών αυτοδιοικητικών τοπικών και κλαδικών φορέων και συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, του Δήμου Πατρέων και των Επιμελητηρίων Αχαΐας Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας.

Ανάμεσα στις φετινές συμμετοχές που δίνουν όχι μόνο πανελλήνιο αλλά και διεθνή χαρακτήρα στο νέο αυτό τουριστικό θεσμό, είναι η Ελβετία, η Γερμανία, η Σλοβακία και ο Λίβανος με πρωτοβουλία των προξένων τους, καθώς και οι Περιφέρειες Ιονίων, Πελοποννήσου, φυσικά δε και της Δυτικής Ελλάδος. Την λίστα των εκθετών συμπληρώνουν και άλλες επίλεκτες συμμετοχές από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του πολιτισμού, των τροφίμων και ποτών, του μηχανοκίνητου αθλητισμού, των θαλάσσιων σπορ και του περιβάλλοντος.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι η Activetrip 2012 τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του ΣΕΤΕ και την υποστήριξη του HATTA , που της δίνουν με τη σφραγίδα τους πρόσθετο κύρος.

www.activetrip.gr


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger