Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή Ξενοφώντα Βεργίνη στο Νοσοκομείο

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα


Επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή Ξενοφώντα Βεργίνη στο Νοσοκομείο

Το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, ο υποψήφιος βουλευτής Λευκάδας με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Ξενοφών Βεργίνης.
Στο γραφείο της διοικήτριας τον υποδέχτηκαν εκτός από την κ. Μαριάνθη Μεσσήνη, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων κ. Γιώργος Κούρτης, ο εκπρόσωπος των γιατρών κ. Σαρανταένας, η διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας κ. Αντωνία Ξηρομερίτη, η διευθύντρια της διοικητικής υπηρεσίας κ. Μανωλίτση, καθώς και ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου κ. Ανδρέας Αραβανής.

Στην συνάντηση αναδείχθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το παλιό Νοσοκομείο, όπως επίσης και η πορεία διαδικασιών για την ανέγερση του Νέου Νοσοκομείου. Τέθηκαν, ακόμη,  προβλήματα ανεπάρκειας προσωπικού, ανεπάρκειας πόρων και μέσων για τη λειτουργία του Νοσοκομείου και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Λευκάδας, ειδικότερα αυτή την περίοδο.

Ο κ. Βεργίνης άκουσε με προσοχή τα προβλήματα και τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη συμπλήρωσης του εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού, την ανάγκη εμπλουτισμού του νοσηλευτικού προσωπικού, αλλά και την ανάγκη συμπλήρωσης ελλείψεων που υπάρχουν στο διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό. Δήλωσε, δε, πως θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι ελλείψεις  χρηματικών πόρων για τη λειτουργία του Νοσοκομείου να διαβιβασθούν προς το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας και πως θα παρέμβει ώστε να γίνει το “ξεμπλοκάρισμα” των διαδικασιών έναρξης για την ανέγερση του Νέου Νοσοκομείου.

Τέλος, τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη αξιολόγησης και στη συνέχεια αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Νοσοκομείου. Αφού υποσχέθηκε πως το Νοσοκομείο θα έχει την συμπαράστασή του όποτε τη χρειαστεί, εξέφρασε την εκτίμησή του προς το προσωπικό και την ικανοποίησή του για την αποτελεσματικότητα όλων.


                                                                                                    Πολιτικό Γραφείο
Υποψηφίου Βουλευτή  ΝΔ Ν.Λευκάδας
                                                                                                                    Ξενοφώντα Βεργίνη


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger