Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Το Επιμελητήριο για την 1η Διεθ. Έκθεση Εναλλακτ. Τουρ. «NEXUS»

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 1ης ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ «NEXUS»
Το Επιμελητήριο Λευκάδας συνεχίζοντας την πρωτοβουλία που έχει αναλάβει και έχει σανσκοπό την ανάδειξη της Λευκάδας ως τουριστικού προορισμού, έλαβε μέρος το διάστημα από 29 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2012 στην 1η διεθνή έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού «NEXUS», που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Mec στη Παιανία της Αττικής.

Στην προαναφερθείσα έκθεση από την πλευρά της Λευκάδας συμμετείχε το Επιμελητήριο μας εκπροσωπούμενο από τον Γενικό Γραμματέα, κύριο Βρεττό Παναγιώτη, η Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας με εκπρόσωπο τον Πρόεδρο της και Α’ Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου, κύριο Ιωάννη Λιβιτσάνο, την κυρία Άννα Μίγκου και τον κύριο Θεόδωρο Μίγκο και η Περιφέρεια Λευκάδας με εκπρόσωπο τον κύριο Πέτρο Κωστόπουλο.
Είναι αναμφισβήτητο ότι η παρουσίαση του Νομού Λευκάδας στην προαναφερθείσα έκθεση ήταν αξιοσημείωτη. Η επισκεψιμότητα ήταν μεγάλη και το κοινό ανταποκρίθηκε πολύ θετικά εκδηλώνοντας μεγάλο ενδιαφέρον στην προσπάθεια που καταβλήθηκε προκειμένου να αναδειχθεί το συνολικό φάσμα των δυνατοτήτων που προσφέρει ο Νομός Λευκάδας από κάθε άποψη. Μάλιστα στην έκθεση συμμετείχαν και επαγγελματίες που ασχολούνται με θαλάσσια σπορ και πιο συγκεκριμένα οι κύριοι Άγγελος Καββαδάς (kite surf) και Χρήστος Χαλικιάς (καταδυτικό κέντρο), στους οποίους δόθηκε η ευκαιρία να ενημερώσουν τους επισκέπτες για το αντικείμενό τους.
Ολοκληρώνοντας την ενημέρωση μας θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι το Επιμελητήριο μας λαμβάνοντας υπ’ όψιν του ότι τα κύρια έσοδα της οικονομίας μας προέρχονται από τον τουρισμό, προσπαθεί με κάθε δυνατό τρόπο να προωθήσει το τουριστικό μας προϊόν. Δεδομένου όμως ότι αφενός μεν η καλύτερη διαφήμιση είναι αναμφισβήτητα οι μαρτυρίες των ίδιων των επισκεπτών, αφετέρου δε ότι η οικονομική κρίση είναι ένα αναμφισβήτητο γεγονός, που δεν μας αφήνει ανεπηρέαστους, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή όλων των επαγγελματιών που εμπλέκονται καθ’ οιονδήποτε τρόπο με το τουριστικό μας προϊόν, ώστε να προσφέρονται ποιοτικές υπηρεσίες σε λογικές τιμές. Είναι περιττό να ειπωθεί εκ νέου ότι ο επαγγελματισμός είναι ο παράγοντας εκείνος που θα διατηρήσει ψηλά το νησί μας στις επιλογές των τουριστών και θα συντελέσει στην ανάπτυξη της οικονομίας του τόπου.
Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήριος Σκιαδαρέσης
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger