Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Εκπνέει η προθεσμία για τα δωρεάν τρόφιμα στους τρίτεκνους

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα



























Στις 30 Μαρτίου λήγει η προθεσμία μέσα στην οποία οι τρίτεκνοι, που θέλουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων του έτους 2012, θα πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία του Συλλόγου τα παρακάτω δικαιολογητικά:



1. Αίτηση του δικαιούχου για συμμετοχή στο πρόγραμμα.
2.Υπεύθυνη δήλωση του Ν1899/86 για τη συμμετοχή του δικαιούχου στο πρόγραμμα μέσω ενός μόνο φορέα ,επικυρωμένη.
3. Φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου , ή άλλου νόμιμου εγγράφου ταυτοποίησης του τελικού δικαιούχου,και των δυο συζύγων, επικυρωμένες.
4. Πρόσφατο πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης.
5. Θεωρημένο αντίγραφο τελευταίου εκκαθαριστικού της Εφορίας. Σε περίπτωση μη παραλαβής του τελευταίου εκκαθαριστικού ο δικαιούχος υποχρεούται να προσκομίσει αντίγραφο της φορολογικής δήλωσης που παρελήφθει απο τη Δ.Ο.Υ. Σε περίπτωση που ο δικαιούχος δεν υποχρεούται σε υποβολή φορολογικής δήλωσης απαιτείται υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη απο τη Δ.Ο.Υ.
6. Έγγραφα απο Κρατικούς φορείς Υγείας σε περίπτωση που μέλος της οικογένειας θεωρείται προστατευόμενο και πέραν τον προβλεπομένων ηλικιών.

Το ανώτερο εισόδημα κατά περίπτωση για ένταξη στο πρόγραμμα κλιμακώνεται όπως φαίνεται παρακάτω:

Ατομικό εισόδημα =12000 Ευρώ, Σύζυγος =15600 Ευρώ, 1ο Παιδί = 19200 Ευρώ, 2ο Παιδί =22800 Ευρώ, 3ο Παιδί = 27600 Ευρώ 
Επιπλέον το εισόδημα των 12000 Ευρώ προσαυξάνεται κατά 50% στις περιπτώσεις πασχόντων απο βαριά ή δυσίατα νοσήματα. Επίσης το εισόδημα των 12000 Ευρώ προσαυξάνεται κατά 40% σε περίπτωση μή ύπαρξης ιδιόκτητης κατοικίας.
Να υπενθυμίσουμε ότι τα γραφεία του Συλλόγου Τριτέκνων βρίσκονται στην οδό Αγγελή Γοβιού 22 (τηλ. 2221027568) και λειτουργούν κάθε Δευτέρα και Τετάρτη ( 5-7 το απόγευμα) και κάθε Τρίτη και Πέμπτη (12-1 το μεσημέρι).

πηγη.zougla
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger