Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Επιβεβαιώθηκαν οι καταγγελίες της ΑΝ.Α.Σ.Α. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΕΤΙΝ)

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα



ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΕΤΙΝ)
Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι και οι καταγγελίες της ΑΝ.Α.Σ.Α σχετικά με την υπολειτουργία της ΕΤΙΝ και την συνέχιση του ανώμαλου διοικητικού καθεστώτος που επικρατεί μετά την ΓΣ-παρωδία του περασμένου Ιουνίου 2011.

Απαντώντας ο περιφερειάρχης σε σχετική επερώτηση της παράταξης μας και ενώπιον του ΠΣ παραδέχθηκε:
  1. Ότι η ΕΤΙΝ υπολειτουργεί και επέρριψε την ευθύνη στους μετόχους (!) επειδή ,όπως είπε, δεν συμβάλλουν οικονομικά.
  2. Ότι στην πραγματοποίηση της περυσινής ΓΣ για την εκλογή του ΔΣ της εταιρείας έγιναν παρατυπίες και υπήρξαν παραλείψεις , τις οποίες απέδωσε σε άγνοια των υπευθύνων για την σύγκλιση της!
  3. Ότι ο ίδιος δεν γνώριζε πως έπρεπε να έχει λάβει την εξουσιοδότηση του ΠΣ πριν πάρει μέρος στην ΓΣ της εταιρείας, ώστε να μπορεί να εκπροσωπεί νομίμως την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων!

Η καλύτερη όμως στιγμή της τοποθέτησης του περιφερειάρχη για το θέμα , που καταδεικνύει περίτρανα πως η λειτουργία της ΕΤΙΝ συνεχίζει να είναι ένα «σκιάχτρο» και επί των ημερών της αιρετής Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, ήταν όταν αποκαλύφθηκε ότι ο κος Σπύρου δεν γνωρίζει ποια είναι τα μέλη του σημερινού ΔΣ της ΕΤΙΝ!!
Η παράταξη μας επιμένει σταθερά και ιδιαίτερα μετά από την αποδοχή ουσιαστικά όλων των καταγγελιών μας για τον τρόπο της ΕΤΙΝ στην ανάληψη ουσιαστικών πρωτοβουλιών με σκοπό :
Α. τον πλήρη εκδημοκρατισμό της εταιρείας και την αποκατάσταση της νομιμότητας στην λειτουργία της.
Β. στην μετατροπή της σε δυναμικό φορέα τουριστικής πολιτικής και προβολής των Ιόνιων Νησιών.

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, 31/03/2012               Θεόδωρος Γαλιατσάτος
Περιφερειακός σύμβουλος
Επικεφαλής ΑΝ.Α.Σ.Α

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger