Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Συνάντηση για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου στη Λευκάδα απο το Επιμελητήριο

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα


Συνάντηση για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου στη Λευκάδα απο το Επιμελητήριο 


Σας κάνουμε γνωστό ότι τη Τρίτη 27 Μαρτίου 2012 και ώρα 12.00 στα γραφεία του Επιμελητηρίου Λευκάδας (Ιωάννου Μελά 112 & Μητροπόλεως 1 – 2ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί  με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Δήμο, Αστυνομία, Δημοτική Αστυνομία, Λιμεναρχείο, Τμήμα Εμπορίου Διεύθυνσης Ανάπτυξης, Εφορία, κτλ) με θέμα την αντιμετώπιση του παρεμπορίου στο Νομό Λευκάδας.

Η συνάντηση θα είναι ανοιχτή στα μέσα ενημέρωσης του Νομού.Επιμελητήριο Λευκάδας  


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger