Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα



ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ                                                   
Λευκάδα 26 /1 /2012
ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ: 26

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 
Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας διοργανώνει και εφέτος Καρναβαλικές εκδηλώσεις από 16 μέχρι 26 Φεβρουαρίου 2012.

Για την πλήρη ηχητική και φωτιστική κάλυψη των καρναβαλικών εκδηλώσεων πρ/σμού 4.000€, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τις κλειστές προσφορές τους στα γραφεία του Πνευματικού Κέντρου (κτίριο Πολιτιστικού Κέντρου ) οδός Αγγ.Σικελιανού και Ν.Σβορώνου το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 12 το μεσημέρι.
Συγκεκριμένα: 1) Μουσική κάλυψη της Κεντρικής Αγοράς από τον Αγ.Μηνά Κεντρική Αγορά την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου όπου θα πραγματοποιηθεί η Είσοδος του Καρνάβαλου με την συμμετοχή των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου μας.
2)Μουσική κάλυψη και φωτισμός του παταριού της Κεντρικής Πλατείας με PAR και φωτιστικά εφφέ για την Τσικνοπέμπτη 16/2, την Παρασκευή 24/2 και την Κυριακή 26/2 όπου τα σχήματα θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα τους.
3)Μουσική κάλυψη της Κεντρικής Αγοράς από τον Αγ.Μηνά- Κεντρική Αγορά-Πάρκο Παραλίας την Κυριακή 19/2 όπου θα πραγματοποιηθεί η Παιδική Καρναβαλική παρέλαση και το παιδικό πάρτυ στην πλατεία της παραλίας.
4) Μουσική κάλυψη της Κεντρικής Αγοράς από τον Αγ.Μηνά Κεντρική Αγορά-Παραλία την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου όπου θα πραγματοποιηθεί η Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση.
Ο ανάδοχος θα πρέπει να διαθέτει τα τυπικά προσόντα για την εκτέλεση των παραπάνω εργασιών.
Επίσης υποχρεούται για την παραμονή, επίβλεψη και παρακολούθηση της καλής λειτουργίας όλων των ηχητικών και φωτιστικών εγκαταστάσεων κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν την σχετική τεχνική περιγραφή και πληροφορίες από το γραφείο του Πνευματικού Κέντρου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες τηλ: 2645026635 .
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Ι. ΓΑΖΗΣ


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger