Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας:Νίκη για τους Νέους, Ισοπαλία για τους Παίδες

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα




Την ήττα με 1-2 γνώρισε η ομάδα νέων της ΕΠΣΗΠ από την ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας στο «Στάθης Τσανακτσής» για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων.
Η ΕΠΣΗΠ στο πρώτο ημίχρονο βασίστηκε στις αντεπιθέσεις και είχε καλές στιγμές ενώ στην επανάληψη και μέχρι το 65’ το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Στη συνέχεια η ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας ήταν καλύτερη.



Στο 16’ ο Μόσχος σέντραρε από τα πλάγια και σε κενή εστία ο Πασχάλης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 18’ σε αντεπίθεση ο Μόσχου σέντραρε και ο Πασχάλης πλάσαρε με τη μπάλα να καταλήγει στη ρίζα του δοκαριού. Καλή ευκαιρία και στο 24’ όταν και πάλι από αντεπίθεση, ο Βαρτζιώτης σέντραρε και ο Πασχάλης στο τετ-α-τετ πλάσαρε άουτ.
Στο 67’ ο Σιώρος από πάσα του Κολιού βρήκε τον Γαζή ο οποίος ισοφάρισε. Στο 79’ ο Κολιός πάσαρε στο Σιώρο και αυτός σημείωσε το 1-2.
Η Πρέβεζα/Λευκάδα στη συνέχεια είχε και ακόμη δύο καλές ευκαιρίες για να ανέβαζε το δείκτη του σκορ.
Διαιτήτευσε ο κ. Μπούμπας (Μυριούνης – Χήτος).
ΕΠΣΗΠ: Βαλτάς, Σκανδάλης, Μπλέτσας (60’ Λάμπρου), Νικόπουλος, Γκουγιάννος, Πάκος, Βαρτζιώτης, Οικονόμου (77’ Ζωγράφος), Μόσχος, Χαλούλος, Πασχάλης (65’ Τσιούρης).
ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ/ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Βουκελάτος, Κρητικός, Θειακός (82’ Κασκάνης), Ρακόπουλος, Φράγκος, Λέκκος (62’ Κολιός), Βασιλείου, Σιώρος, Γαζής, Κολιός, Λυγκούρης.
Ισοπαλία για τους Παίδες
Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν οι παίδες της ΕΠΣ Ηπείρου και της αντίστοιχης της Πρέβεζας/Λευκάδας στον αγώνα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων που διεξήχθη στο Ενωσιακό Γήπεδο «Στάθης Τσανακτσής».
Το αποτέλεσμα αδικεί την ΕΠΣΗΠ η οποία ήταν ανώτερη, είχε την υπεροχή και τέσσερις φορές οι παίκτες της σημάδεψαν το δοκάρι!
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης αλλά στάθηκαν υπερβολικά άτυχοι. Στο 34′ σέντρα του Νικολάου και με κεφαλιά ο Φώτος το 1-0.
Στη συνέχεια στο διάστημα 35′-40′ η ΕΠΣΗΠ ήταν καταιγιστική. Στο 35′ ο Νάτσος σε προσπάθεια να διώξει έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του. Στο 37′ δοκάρι είχε ο Καραμπίνας και στο 38′ ο Παππάς. Στο 40′ ο Τσουλιάης είχε και αυτός με τη σειρά του προσπάθεια στο δοκάρι.
Στην επανάληψη η Πρέβεζα/Λευκάδα προσπάθησε να ισορροπήσει αλλά και πάλι η ΕΠΣΗΠ ήταν καλύτερη.
Στο 77′ με φάουλ του Νάτσου ήρθε το τελικό 1-1.
Διαιτήτευσε ο κ. Μυριούνης (Μπούμπας – Χήτος).
ΕΠΣΗΠ: Πέτρου, Νικολάου, Παππάς (63′ Μασούρας), Αντωνίου Θ., Τσιέπας, Καραμπίνας, Φώτος, Παπαγεωργίου, Τσουλιάης, Λιάρος (76′ Κολιός), Μουρεχίδης (67′ Αλέξιου).
ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ/ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Καππάς, Λογοθέτης (63′ Λύρος), Κώστας, Κίστης, Κερασοβίτης, Πάσχος Π. (41′ Μπαλάσκας), Πάσχος Δ., Νάτσος, Νίκου, Μπουζούκης, Μπασούλης (29′ Νάστος).

Source: sportsioannina.gr



Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger