Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

To "Iόνιο Αρχιπέλαγος" Kατά Γ. Καλούδη

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα


Για παραγωγή ύβρεων και εμπαθών πολιτικών σχολιασμών σε βάρος συμβούλων της παράταξής κατηγορεί τον Γ. Καλούδη σε ανακοίνωσή του το «Ιόνιο Αρχιπέλαγος».
Αναλυτικά, αναφέρει:


"Ο όψιμος <<αντιμνημονιακός>> Γ. Καλούδης και η παράταξή του ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν για τις συνεδριάσεις του Π. Σ. 22-23/10-2011 στην Κέρκυρα επιδίδονται για μια ακόμη φορά σε παραγωγή ύβρεων και εμπαθών πολιτικών σχολιασμών σε βάρος συμβούλων της Παράταξής μας.
Υποτιμούν όμως τη νοημοσύνη του επτανησιακού λαού, ο οποίος ενθυμείται πολύ καλά ότι ο Γ. Καλούδης περίμενε μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2010 είτε να πάρει το χρίσμα του ΠΑ. ΣΟ. Κ. ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Ι.Ν. είτε να καταλάβει την κοινοβουλευτική έδρα του ΠΑ. ΣΟ. Κ. στην Κέρκυρα !
Όταν δε δεν συνέβησαν αυτά ίδρυσε την ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΓΕΝΝΗΣΗ διασπώντας την δημοκρατική Παράταξη στα Ιόνια Νησιά χαρίζοντας την Π. Ι. Ν. στη Ν. Δ. Από τότε άρχισε να υβρίζει χυδαία το κόμμα που τον ανέδειξε στην πολιτική καθώς και πρώην συντρόφους και συναγωνιστές του.
Φαίνεται ότι το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΑΡΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ βλέποντας τις δημοσκοπικές επιδόσεις του απο-κόμματός του ( 1,6%) έχει χάσει την ψυχραιμία του και θεωρώντας ότι του φταίνε ως συνήθως οι άλλοι εκτρέπεται σε κακόβουλα σχόλια και ύβρεις.
Για μια ακόμη φορά τονίζουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι η παράταξή μας με αίσθημα ευθύνης και έχοντας ως μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του επτανησιακού λαού θα στηρίζει στο Π. Σ. τις αποφάσεις εκείνες που κατατείνουν στην βιώσιμη ανάπτυξη και στη βελτίωση της κοινωνικής ευημερίας των νησιών μας, ενώ παράλληλα και χωρίς στείρα αντιπολιτευτική νοοτροπία θα συμβάλλει στην προάσπιση του θεσμικού κύρους του Π. Σ."
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger