Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Άρχισαν οι δοκιμαστικές εκπομπές της ψηφιακής τηλεόρασης στα Ακαρνανικά

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ
Περιοχή κάλυψης
Σύμφωνα με την ανακοίνωση πρόσβαση στο ψηφιακό σήμα θα έχουν κάτοικοι των πόλεων του Αγρινίου, της Πρέβεζας, της Λευκάδας, της Άρτας, τμημάτων των Ιονίων νήσων καθώς και περιοχές των νομών Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Πρέβεζας και Αχαΐας.

Ξεκίνησαν δοκιμαστικά στο κανάλι 28 από το κέντρο εκπομπής στα Ακαρνανικά τα τέσσερα ψηφιακά κανάλια ΕΡT HD, ΝΕΤ, ΕΤ1,ΕΤ3 και τα πέντε ψηφιακά ραδιόφωνα ΕΡΑ2, ΕΡΑ3, ΕΡΑ sport, ΕΡΑ ΝΕΤ, KOSMOS της ΕΡΤ. ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ BINTEO http://www.youtube.com/watch?v=TidK0cVy81c.
Το αναλογικό σήμα στις 9 Δεκεμβρίου θα διακοπεί από το κέντρο εκπομπής «Ακαρνανικά» για τους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση 21161/08.
Για το λόγο αυτό, όσοι λαμβάνετε τηλεοπτικό σήμα από το συγκεκριμένο κέντρο εκπομπής, θα χρειαστεί να διαθέτετε τηλεόραση ή εξωτερικό αποκωδικοποιητή τεχνολογίας DVB-T MPEG4 ή H.264 και να συντονίσετε το δέκτη σας στις παρακάτω συχνότητες.
28 UHF (527 MHz) για τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ: ΕΡT HD, ΝΕΤ, ΕΤ1,ΕΤ3
31 (554 MHz) για τα κανάλια της DIGEA: ALPHA, ALTER, ANT1, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV και
37 (602 MHz) για τα υπόλοιπα κανάλια της DIGEA: MEGA, ΣΚΑΪ, STAR.
Επιπλέον, για την καλύτερη λήψη του ψηφιακού σήματος, η κεραία σας θα πρέπει να είναι προσανατολισμένη προς το κέντρο εκπομπής «Ακαρνανικά».
Παράλληλα και για την καλύτερη ενημέρωσή του τηλεοπτικού κοινού, σύντομα στις συχνότητες του κέντρου εκπομπής «Ακαρνανικά» που θα σταματήσουν να εκπέμπουν αναλογικά, θα αρχίσει να αναμεταδίδεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ένα ενημερωτικό κυλιόμενο μήνυμα (crawl), που θα σας ενημερώνει για τις άμεσες ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβείτε ενόψει της ψηφιακής μετάβασης.
Περιοχή κάλυψης
Σύμφωνα με την ανακοίνωση πρόσβαση στο ψηφιακό σήμα θα έχουν κάτοικοι των πόλεων του Αγρινίου, της Πρέβεζας, της Λευκάδας, της Άρτας, τμημάτων των Ιονίων νήσων καθώς και περιοχές των νομών Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Πρέβεζας και Αχαΐας.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger