Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Επιτέλους Λύση για τον Ιστορικό Τηλυκράτη

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα


Πραγματοποιήθηκε στο Ionion Star η Γ.Σ. του Τηλυκράτη, η πιο επιτυχημένη από όλες τις προηγούμενες, αφού όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο, δόθηκε λύση στο διοικητικό αδιέξοδο που είχε δημιουργηθεί. Παρόντες στη σημερινή Γ.Σ. ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βερύκιος και ο Βουλευτής κ. Μαργέλης, που έφτασε με λίγα λεπτά καθυστέρηση. Ξεκινώντας ο πρόεδρος της γενικής συνέλευσης

 

Πραγματοποιήθηκε στο Ionion Star η Γ.Σ. του Τηλυκράτη, η πιο επιτυχημένη από όλες τις προηγούμενες, αφού όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο, δόθηκε λύση στο διοικητικό αδιέξοδο που είχε δημιουργηθεί. Παρόντες στη σημερινή Γ.Σ. ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βερύκιος και ο Βουλευτής κ. Μαργέλης, που έφτασε με λίγα λεπτά καθυστέρηση. Ξεκινώντας ο πρόεδρος της γενικής συνέλευσης κ. Πολίτης τόνισε τη σημασία της Συνέλευσης.
Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον κ. Βερύκιο, ο οποίος ανεβαίνοντας στο βήμα μίλησε για την ιδέα που λέγεται Τηλυκράτης και αναφερόμενος στο ρόλο του είπε ότι δεν μπορεί άμεσα να βοηθήσει οικονομικά αλλά μόνο έμμεσα, καλώντας το νέο Δ.Σ. σε συνάντηση για να μπορέσουν να συνεργαστούν.
Κατόπιν ο πρόεδρος της Συνέλευσης διάβασε επιστολή του κ. Ξενοφώντα Βεργίνη που δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω ανωτέρας βίας, στην οποία σημείωνε ότι θα συνεισφέρει οικονομικά και ότι είναι στη διάθεση της διοίκησης για ότι χρειαστεί.
Ο κ. Θωμάς Κομεντινός εκ μέρους της 15μελοούς επιτροπής μίλησε για τις συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν με οικονομικούς παράγοντες της πόλης οι οποίες απέβησαν άκαρπές. Κατέληξε στο ότι χθες, μια ομάδα ανθρώπων έστειλε μια επιστολή και εκδήλωνε το ενδιαφέρον για να αναλάβει την διοίκηση του σωματείου.
Ο πρόεδρος διάβασε τα ονόματα, 11 για τον Ερασιτέχνη και 3 για το ΤΑΠ. Ακριβώς τότε μπήκε στην αίθουσα ο κ. Μαργέλης, που ανέβηκε κατευθείαν στο βήμα και αφού έκανε αναφορά στις προσπάθειες που έκανε προς τον ΟΠΑΠ και την Γ.Γ. Αθλητισμού για οικονομική βοήθεια στο Σωματείο, παίρνοντας αρνητική απάντηση, τόνισε ότι προσωπικά ο ίδιος θα βοηθήσει οικονομικά λέγοντας ότι ως βουλευτής δεν έχει δυνατότητες τώρα σε αντίθεση με πριν που ήταν Δήμαρχος και Νομάρχης και ενίσχυε οικονομικά τον Τηλυκράτη.
Ο κ. Πολίτης έκανε πρόταση να μην υπάρξει ψηφοφορία, λόγω του ότι για τον Ερασιτέχνη οι υποψήφιοι είναι 11 ακριβώς, δηλαδή όσοι εκλέγονται και πρότεινε να εκλεγούν δια βοής. Παμψηφεί το Σώμα τους επέλεξε.
Ο κ. Καρτάνος Χρήστος στην συνέχεια ανεβαίνοντας στο βήμα, απευθυνόμενος στον βουλευτή και Αντιπεριφερειάρχη, τόνισε την ανάγκη δημιουργίας σκεπαστής κερκίδας και εκσυγχρονισμού των υπαρχόντων εγκαταστάσεων (αποδυτήρια και λοιποί χώροι), καθώς και την δημιουργία βοηθητικών γηπέδων για την προστασία του υπάρχοντος.
Τελειώνοντας τη Συνέλευση, ο κ. Πολίτης κάλεσε το Δ.Σ. να συγκροτηθεί σε Σώμα γιατί δεν υπήρχαν πλειοψηφήσαντες σύμβουλοι, αφού εκλεχθηκαν δια βοής.
Η σύνθεση της έχει ως εξήςΤΑΠ
Πρόεδρος Γιαννακούλης Θύμιος
Αντιπρόεδρος Καρτάνος Χρήστος
Σύμβουλος Βλάχος Νίκος
Ερασιτέχνης
Πρόεδρος Κατωπόδης Στάθης
Αντιπρόεδρος Βικέντιος Ν.
Γραμματέας Σκιαδάς Σπύρος

Ταμίας Κομεντινός Θωμάς
Ταμίας Φέτσης Σπύρος

Ταμίας Γρηγόρης Αντρέας
Δημόσιες Σχέσεις Γεωργάκης Θεόδωρος
Υπεύθυνος Υλικού Πολυχρονόπουλος Διονύσιος
Υπεύθυνος Φιλάθλων Λιβιτσάνος Σπύρος
Υπεύθυνος ΕΠΟ ΕΠΑΕ Κατωπόδης Σπύρος και Φέτσης Λάμπρος

Για την Ελεγκτική Επιτροπή
Διονύσιος Κούρτης
Βιβή Θεριανού

Βασίλης Λάζαρης
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger