Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Απαράδεκτες και αντιδημοκρατικές πρακτικές της πλειοψηφίας Σπύρου κατά την σύνταξη της Ημερήσιας Διάταξης του προσεχούς Π.Σ.

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Απαράδεκτες και αντιδημοκρατικές πρακτικές της πλειοψηφίας Σπύρου κατά την σύνταξη της Ημερήσιας Διάταξης του προσεχούς Π.Σ.
ΠΡΟΣ: κ. Χ. Άνθη, πρόεδρο του Π.Σ. Ιονίων Νήσων

Κε πρόεδρε,
Με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε, λαμβάνοντας την ημερήσια διάταξη (ΗΔ) των θεμάτων της προσεχούς συνεδρίασης του ΠΣ 22 και 23/10, ότι δεν περιλαμβάνονται θέματα ιδιαίτερα σημαντικά τα οποία είτε δεν πρόλαβαν να συζητηθούν στην προηγούμενη συνεδρίαση 17 και 18/9 του Αργοστολίου, είτε συζητήθηκαν μεν αλλά εκ των υστέρων προέκυψε η ανάγκη ορισμένων διευκρινήσεων και διορθώσεων. Συγκεκριμένα:
- 1. «λησμονήσατε» το θέμα «ακτοπλοϊκές γραμμές Ιονίου» με εισηγητή τον επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α, που πραγματεύεται το τεραστίων διαστάσεων ζήτημα των πολύ υψηλών κομίστρων στα δρομολόγια των επιβατηγών πλοίων στα νησιά μας και το οποίο ήταν τακτικό θέμα ΗΔ στο προηγούμενο συμβούλιο!
- 2. «λησμονήσατε» το θέμα «γνωμοδότηση στην ΜΠΕ για επέκταση λειτουργία και αποκατάσταση λατομικού χώρου στην θέση Κακότραφος ΔΕ Αγίου Γεωργίου δ. Κέρκυρας» το οποίο φέρνει από την πίσω πόρτα την επαναλειτουργία των νταμαριών στην Κέρκυρα, και το οποίο ήταν επίσης τακτικό θέμα ΗΔ στο προηγούμενο συμβούλιο!
- 3. Δεν επαναφέρατε για συζήτηση το θέμα «ειδικό πλαίσιο χωροταξικού σχεδιασμού και αειφόρου ανάπτυξης για τις υδατοκαλλιέργειες» που και εμείς ως ΑΝ.Α.Σ.Α αλλά και άλλες παρατάξεις σας έχουν ζητήσει την επανεισαγωγή του προκειμένου να γίνουν οι αναγκαίες διορθώσεις, από την στιγμή που προέκυψαν νέα δεδομένα.
Κε πρόεδρε, δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο λόγος που σας οδήγησε σε αυτές τις επιλογές.
Η σοβαρότητα όμως των 3 παραπάνω θεμάτων που παρακάμψατε, τα πολύ μεγάλα συμφέροντα που βρίσκονται πίσω από το κάθε ένα από αυτά, μας οδηγούν στην σκέψη ότι η παράλειψη σας αυτή ενέχει σαφή χαρακτηριστικά πολιτικής επιλογής εκ μέρους σας και εκ μέρους της Περιφερειακής αρχής!
Σας καλούμε λοιπόν, αν επιθυμείτε να διασκεδάσετε τις εντυπώσεις που δημιουργεί η εν προκειμένω στάση σας, αν επιπρόσθετα δεν επιθυμείτε να κατηγορηθείτε βάσιμα για παραβίαση του Κανονισμού του Π.Σ. και τέλος αν επιθυμείτε να συμβαδίσετε με τις πραγματικές αγωνίες πολιτών και φορέων που επιζητούν την διαφάνεια και τον ανοικτό διάλογο για τα παραπάνω,
ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Της ΗΔ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΧΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ.
Θεόδωρος Γιαλιατσάτος
Επικεφαλής «ΑΝΑΣΑ»
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger