Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Τα Αποτελέσματα της Πρώτης Ημέρας των Σχολικών Αγώνων




Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011 ξεκίνησαν οι αγώνες Α΄ Φάσης Λυκείων σχ. Έτους 2011-12.

Η διοργάνωση των σχολικών πρωταθλημάτων έχει σκοπό την δημιουργία ευκαιριών για την ανάδειξη των ιδιαίτερων ικανοτήτων των μαθητών στον αθλητισμό, την συνολική καλλιέργεια της προσωπικότητάς τους, τη συνέχιση της αθλητικής παράδοσης της χώρας μας καθώς και την εκπροσώπηση της σε διεθνείς μαθητικές αθλητικές συναντήσεις.

Τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας των αγώνων είναι:
ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ- 1ο ΓΕ.Λ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ 2-0 σετ
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ Λ.Τ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ- Λ.Τ. ΚΑΡΥΑΣ 2-0 σετ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΠΑ.Λ.- 1ο ΓΕ.Λ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ 0-3
Οι σχολικοί αγώνες της Α΄ Φάσης Λυκείων θα συνεχιστούν το επόμενο Σάββατο 29-10-2011 και θα ολοκληρωθούν στις 26-11-2011.

Ο Πρόεδρος
Της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αγώνων
Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Γκαμπρέλας Μιλτιάδης
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger