Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

"Μαραθώνιος Αγάπης και Ανακύκλωσης" από τα lidl Hellas


Το πρόγραμμα "Μαραθώνιος Αγάπης και Ανακύκλωσης", σε 20 καταστήματα, σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τη Lidl Hellas, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας, Ιερώνυμου και της ΜΚΟ Αποστολής. Στα πλαίσια της εκδήλωσης βράβευσης που πραγματοποιήθηκε  στο κατάστημα του Λιντλ Λευκάδος   επικοινωνήσαμε   με τον κ. Ραβάνη. Ο κος Ραβάνης Παύλος είναι πρόεδρος της  δράσης « Μαραθώνιος Ανακύκλωσης και Αγάπης».    Ο οποίος μας δήλωσε «Το Φωτοβολταϊκό Κινητό Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης βρισκόταν στο κατάστημα Lidl Λευκάδας  από τις 6- μέχρι και 11/6/2016, όπου οι κάτοικοι της Λευκάδας μπορούσαν  να ανακυκλώσουν συσκευασίες απόγυαλί, πλαστικό και αλουμίνιο,
πέρνωντας μέρος  παράλληλα και  στο Μαραθώνιο Ανακύκλωσης και Αγάπης. Όπως μας δήλωσε ο κος Ραβάνης το σύστημα Φ.Κ..Ο.Κ.Α.Α. είναι εγκεκριμένο από το υπουργείο Περιβάλλοντος διαρκεί 20 εβδομάδες από της 20/2/2016 μέχρι και στις 9/7/2016 .  Για κάθε επιστρεφόμενη συσκευασία, ένα λεπτό χαρίζεται  για την ενίσχυση των «Γευμάτων Αγάπης» που δίνονται από την «Αποστολή»εξ ου και η λέξη αγάπη στον τίτλο της δράσης.. Πριν από λίγες ημέρες ένα αξιοσέβαστο ποσό δόθηκε στην αρχιεπισκοπή Αθηνών για την Παρασκευή των γευμάτων.»
Οι 3 νικητές του Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης είναι οι ανακυκλωτές που ανακύκλωσαν τις περισσότερες συσκευασίες και κέρδισαν ένα Tablet, ένα MP4 Player και ένα MP3 Player, αντίστοιχα.
Η βράβευσή τους πραγματοποιήθηκε το Σάββατο  στις 15:00 στο πάρκινγκ του Lidl όπου ήταν εγκατεστημένη η κινητή μονάδα ανακύκλωσης και οι νικητές είναι :
1η Θέση ( δώρο: 1 tablet) : Μαρία Κότσιφα με 304 συσκευασίες
2η Θέση ( δώρο: 1 ΜΡ4) : Κων/νος Αυγέρης με 205 συσκευασίες
3η Θέση ( δώρο :1  ΜΡ3) : Αρμάντο Μπεσίρι με 201 συσκευασίες

Επίσης πραγματοποιήθηκε κλήρωση με όλους τους συμμετέχοντες στην ανακύκλωση και η Καρτάνου Σπυριδούλα κέρδισε ένα tablet.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger