Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Παράταση εξόφλησης οφειλών προς Δ.Ο.Υ. μέχρι την 31/5/2016

Παράταση εξόφλησης οφειλών προς Δ.Ο.Υ. μέχρι την 31/5/2016


To Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό στα μέλη του ότι κατόπιν συντονισμένων προσπαθειών των φορέων του Νομού κατέστη εφικτή η παράταση και αναστολή των βεβαιωμένων οφειλών του Νομού στις Δ.Ο.Υ μέχρι τις 31/5/2016 στους Δήμους Λευκάδας και Μεγανησίου σύμφωνα με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη στις 22/2/2016 και εξαιτίας του σεισμού της 17ης Νοεμβρίου 2015.  
Ωστόσο, συνεχίζονται οι προσπάθειες για την υιοθέτηση της αρχικής πρότασης που καταθέσαμε στον Υπουργό, η οποία συνίσταται στην αυτούσια μεταφορά των οφειλών εντός της θερινής περιόδου και την αποπληρωμή τους σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις. 
Επίσης, επισημαίνεται ότι ανάλογη απόφαση αναμένεται και για την καταβολή των υποχρεώσεων προς τα ασφαλιστικά ταμεία (ΟΑΕΕ - ΙΚΑ), για την οποία θα ενημερωθείτε ευθύς μόλις ανακοινωθεί. 

Για τη Δ.Ε.
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger