Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Πανούλη τι πίνεις αγόρι μου; “Δεν υπογράψαμε μνημόνι﨔 – Θα μας τρελάνεις;;;


Σε εξέλιξη η συνέντευξη τύπου
Την ανάγκη να υπάρξει κυβέρνηση την επόμενη των εκλογών, υπογράμμισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί αυτή την ώρα στη ΔΕΘ.

«Θα συνεχίσουμε αν ο ελληνικός λαός το θέλει, τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί να είχαμε πολλές διαφωνίες, διαφορές, όμως καταφέραμε και βρήκαμε την κοινή συνισταμένη», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.
Ο κ. Καμμένος κατά την εισηγητική του τοποθέτηση σημείωσε ότι το κόμμα του ήταν το μόνο που υπέγραψε μία συμφωνία και δεν είχε ούτε μία απώλεια, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τη συνεργασία με την Αριστερά από τη μία, το ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη ένα κίνημα πολιτών από όλους του πολιτικούς χώρους που εκπροσωπεί το χώρο της κεντροδεξιά», είπε χαρακτηριστικά.
Τόνισε, επίσης, ότι οι ΑΝ.ΕΛ. «έκαναν πράξη την εθνική συμφιλίωση» και χαρακτήρισε «έντιμη» τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, μία συνεργασία που, όπως είπε, «δεν ράγισε παρά τις πολιτικές διαφορές».
Μέχρι στιγμής πάντως το πάθαμε το εγκεφαλικό. Τι για έντιμη κυβέρνηση ακούσαμε, τι ότι δεν υπογράψαμε μνημόνιο ακούσαμε..μας πέθανες Πανούλη!
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger