Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

summer camp taekwon-do ευκλεας - Λευκαδας..

   
TAEKWON DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ                    
        ΤΥΠΟΥ SUMMER CAMP

Η  Α.Γ.Α. TAEKWON DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ σας Ενημερώνει οτι την 16-21/07/2014 συμμετείχε στο 4ο SUMMER CAMP TAEKWON-DO το οποίο διεξήχθη στην Πάλαιρο.
Ο σύλλογός μας συμμετείχε με 20 μέλη ανάμεσα σε 10 συλλόγους TAEKWON-DO και συνολικά 200 μέλη συμμετέχοντες στο γεγονός συμπεριλαμβανομένου και του εκπαιδευτή του συλλόγου ΚΑΒΒΑΔΙΑ Ευστάθιου.


Η ανωτέρω εκδήλωση διεξήχθη από τους 2 MASTERS του TAEKWON-DO ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΚΩΝ/ΝΟ και ΣΟΛΔΑΤΟ ΑΓΓΕΛΟ, οι οποίοι με την εμπειρία τους και τις πολύτιμες γνώσεις τους βοήθησαν τα μέλη του συλλόγου μας να δουν από διαφορετική οπτική γωνία την πολεμική τέχνη-άθλημα του TAEKWON-DO.
 Οι αθλητές εξασκήθηκαν σε πρωινές και απογευματινές προπονησεις σε όλη τη γκάμα που περιλαμβάνει το TAEKWON-DO ( ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ-ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ –TULL-POWER TEST ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ –ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ), αλλά πάνω από όλα στην φιλοσοφία και την πειθαρχία της τέχνης μας.
Ευχαριστούμε θερμά τους 2 MASTERS, τα μέλη μας για την καλή απόδοσή τους, το ξενοδοχείο Θάλλασσα για την άψογη διαμονή και την διοργανώτρια του SUMMER CAMP –τοπικό εκπαιδευτή του συλλόγου της Παλαίρου ΝΤΑΡΔΗ Βασιλική για την φιλοξενία.
  Με αυτόν τον τρόπο έκλεισε χαρούμενα μια δύσκολή αθλητική χρονιά για τον σύλλογό μας με πολύ και σκληρή δουλειά και επιτυχίες.

 Το ΔΣ του συλλόγου σας
ευχαριστεί εκ των προτέρων.
Για περισσότερες πληροφορίες Διεθνής Εκπαιδευτής ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 5 DAN. (6937369299), ΚΑΛΛΙΓΟΝΙ-ΚΑΡΑΒΕΛΑ ΕΝΑΝΤΙ JET OIL.













Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger