Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ: απο το Γιώργο Καρανάσος


Λευκαδίτισσα, Λευκαδίτη
 
Με ιδιαίτερη χαρά και υψηλό αίσθημα ευθύνης σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας  με το ψηφοδέλτιο «ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ»,  με υποψήφιο  Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων τον κ. Χρήστο Άνθη.

Φίλες και φίλοι
Σε τούτες τις δύσκολες και κρίσιμες για το μέλλον εποχές που βιώνουμε ως κοινωνία, η τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχει ανάγκη από διαχειριστές ή διεκπεραιωτές της εξουσίας ή ακόμη από παρατάξεις προσκολλημένες και καθοδηγούμενες από κομματικούς σχηματισμούς.

Χρειάζεται  πολίτες που είναι αποφασισμένοι να εργαστούν, να συγκρουστούν, να διεκδικήσουν, να προτείνουν, να βγουν μπροστάρηδες και να βάλουν πλάτη σε μια κοινή προσπάθεια υπέρβασης των δυσκολιών και αντιστροφής του αρνητικού κλίματος και της εσωστρέφειας που χαρακτηρίζει την κοινωνία μας σήμερα.
Μια κοινή προσπάθεια χωρίς αποκλεισμούς, αγκυλώσεις και περιχαρακώσεις.
Μια κοινή προσπάθεια, ένας κοινός και συλλογικός αγώνας που τελικά μπορεί να οδηγήσει στο δρόμο της ελπίδας, της εξωστρέφειας, της αισιοδοξίας και της ανάπτυξης.
Αυτό το δρόμο είμαστε-όλοι εμείς-έτοιμοι, ενωμένοι και αποφασισμένοι να τον διαβούμε με επιτυχία.
Τα ψηφοδέλτιά μας σε όλη την Περιφέρεια απαρτίζονται από άτομα νέα, άφθαρτα, με βαθιά και ώριμη πολιτική σκέψη.
Κοινός μας παρονομαστής η αγωνία για το μέλλον του τόπου και της πατρίδας και η απόφασή μας να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις σε έναν αγώνα έντιμο, καθαρό και αποτελεσματικό.
Σίγουρα δεν είμαστε Μεσσίες. Δεν έχουμε το μαγικό ραβδί που θα λύσει αυτόματα όλα τα προβλήματα.
Πιστεύουμε και θα αγωνιστούμε για μια τοπική  αυτοδιοίκηση ανεξάρτητη, αδέσμευτη, αυτόνομη και συμμετοχική, στην οποία ο ενεργός ρόλος των πολιτών, των κοινωνικών εταίρων, των επαγγελματικών οργανώσεων και των εργαζομένων αποτελεί βασική προϋπόθεση για την επίλυση των προβλημάτων και την επίτευξη των στόχων.
Καλούμε όλους όσοι μοιράζονται μαζί μας τις ίδιες αγωνίες σε μια ανοιχτή διεργασία συζήτησης, προβληματισμού και θέσεων  με σκοπό τη συνδιαμόρφωση όλων εκείνων των πολιτικών που η εφαρμογή τους θα αποβεί ωφέλιμη για τον τόπο.
Σε λίγες ημέρες η παράταξή μας θα ανακοινώσει τις βασικές μας θέσεις και προτάσεις και τα ψηφοδέλτια όλης της Περιφέρειας.
Με αυτές τις σκέψεις σας καλώ να στηρίξετε την παράταξή μας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

«ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ»
Οραματιζόμαστε-Γνωρίζουμε-Θέλουμε-Μπορούμε

Σας Ευχαριστώ
Γιώργος Καρανάσος

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger