Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

"Καμαρίλα στις κρίσεις ,έφυγα κυνηγημένος" - Βόμβες από τον υπαρχηγό Στόλου Σπύρο Κονιδάρη

Αποχαιρέτησε το ΠΝ με μια ομιλία που έχει προκαλέσει θύελλα ο πρώην πλέον υπαρχηγός Στόλου υποναύαρχος Σπύρος Κονιδάρης. Μίλησε για “καμαρίλα” αναφερόμενος στις επιλογές που γίνονται στις κρίσεις των στελεχών και υποστήριξε ότι “έφυγε σαν κυνηγημένος”. Εξίσου μεγάλη εντύπωση με την “θερμή” ημερήσια διαταγή του απερχόμενου υπαρχηγού έκανε η εξαιρετικά “ψυχρή” και τυπική ημερήσια διαταγή του Αρχηγού Στόλου Παναγιώτη Λίτσα.


Ο απερχόμενος υπαρχηγός είπε μεταξύ άλλων ότι “έφυγα σαν κυνηγημένος από το ΠΝ”, προσθέτοντας ότι σ΄όλη του τη καριέρα “δεν παρακάλεσα και δεν ζήτησα ποτέ να τοποθετηθώ κάπου. Πάντα με επέλεγαν με βάση τα όσα πρόσφερα και το έργο μου από τις θέσεις που υπηρετούσα”.

Έφερε ως παράδειγμα την θητεία του σε νατοϊκή θέση για να δείξει την διαφορά με την οποία γίνονται εκεί οι επιλογές. Υπηρετώντας στο NATO επελέγη όπως είπε για θέση ευθύνης με βάση το βιογραφικό του . “Ακόμη και οι κουτόφραγκοι” είπε ειρωνικά “επιλέγουν το προσωπικό τους με βάση και τα βιογραφικά “. 

Παρουσία και των δύο παιδιών του που ταξίδεψαν από τις ΗΠΑ για να βρεθούν στην τελετή παράδοσης του πατέρα τους ο υποναύαρχος Κονιδάρης έκανε λόγο για “καμαρίλα” στα ανώτατα επίπεδα της ηγεσίας η οποία πρέπει να εκλείψει.

Την ομιλία του υποναυάρχου Κονιδάρη παρακολούθησαν εκατοντάδες στελέχη και οι οικογένειές τους. Παρών και ο επίτιμος Α/ΓΕΝ Κοσμάς Χρηστίδης, ο οποίος έχει εκφράσει την εντονότατη δυσαρέσκειά του για συγκεκριμένες επιλογές και αποστρατειες στο ΠΝ.

Στο φυσιολογικά ηλεκτρισμένο κλίμα που υπήρχε στον Στόλο ο Αρχηγός του αντιναύαρχος Παναγιώτης Λίτσας απάντησε με μία απολύτως τυπική ημερήσια διαταγή στην οποία αναφέρονταν απλώς οι αποφάσεις για την αποστρατεία Κονιδάρη, επιβεβαιώνοντας έτσι όσους λένε ότι ήταν ο βασικός εισηγητής της αποστρατείας του.



http://www.onalert.gr
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger