Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ εκφράζει την συμπαράσταση του στους συναδέλφους του Δημόσιου τομέα που απεργούν αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΡΤΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ εκφράζει την συμπαράσταση του στους συναδέλφους του Δημόσιου τομέα που απεργούν αύριο  ΤΕΤΑΡΤΗ  12  ΜΑΡΤΗ για τα ζητήματα της αξιολόγησης, των απολύσεων και την κατάργηση οργανισμών.
Ο πραγματικός χαρακτήρας των ανατροπών που προωθούνται στο Δημόσιο, βρίσκεται  στα σχέδια κυβέρνησης  ΕΕ και η τρόικας.

Τώρα σχεδιάζουν περαιτέρω χτύπημα στον κατώτερο μισθό, για κατάργηση των τριετιών σε συνθήκες που η εργατική - λαϊκή οικογένεια στενάζει από την ανεργία, τις συνεχόμενες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, από τα χαράτσια και τη φοροληστεία.
Προετοιμάζουν συνολικό χτύπημα στο δικαίωμα στην απεργία, με παρέμβαση στην εσωτερική ζωή και λειτουργία των συνδικαλιστικών οργανώσεων, ουσιαστικά την απαγόρευσή της.

Η απάντηση σε όλα τούτα είναι η ενότητα των εργαζομένων, η ενιαία πάλη όλων των κλάδων, η συμμαχία με τα άλλα λαϊκά στρώματα.
Γι’ αυτό και στη συνεδρίαση της ΓΣΕΕ, το ΠΑΜΕ πρότεινε γενική απεργία για ΣΣΕ, ανεργία, απολύσεις και κλιμάκωση του αγώνα.
Στην κατεύθυνση αυτή, πρέπει να οργανωθεί η σύγκρουση με κυβέρνηση - ΕΕ- πλουτοκρατία.
Η μάχη πρέπει να δοθεί από όλους μαζί  τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, αφού η αποτροπή των απολύσεων και η ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής τούς αφορά όλους.

ΛΕΥΚΑΔΑ 11-3-2014

Η  ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger