Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Καταγγελίες Κανέλη για ΜΚΟ της Βόνιτσας (video)-τι απαντά ο πρόεδρός της και υποψήφιος δήμαρχος

Χείμαρρος ήταν η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ με αφορμή το σκάνδαλο για τις ΜΚΟ, το χορό των εκατομμυρίων που έχουν δαπανηθεί για αυτές, αλλά και τον σκοτεινό τους ρόλο σε πολλές περιπτώσεις.
      Η κα Κανέλλη η οποία ως βουλευτής και δημοσιογράφος «κυνηγάει» χρόνια το συγκεκριμένο θέμα, εξήγησε πως το θέμα των ΜΚΟ δεν είναι τόσο η σπατάλη εκατομμυρίων ευρώ, αλλά έδωσε μία άλλη διάσταση πολύ πιο επικίνδυνη.         Συγκεκριμένα, τόνισε πως μέσω των ΜΚΟ υπάρχει σχέδιο προκειμένου να δημιουργούνται ζητήματα σε διάφορες χώρες, να δημιουργούνται κινήματα, αλλά και να ανατρέπονται κυβερνήσεις...............




      Για αυτό το λόγο η κα Κανέλλη ισχυρίστηκε πως πίσω από τις περισσότερες ΜΚΟ κρύβονται μυστικές υπηρεσίες και για αυτό τον λόγο χαρακτήρισε τον στενό συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου από την εποχή που ήταν υπουργός Εξωτερικών, δηλαδή τον Άλεξ Ρόντο ως σκοτεινό πρόσωπο.

      Οι καταγγελίες της κ. Κανέλη απέκτησαν όμως και τοπικό ενδιαφέρον αφού αναφέρθηκε στην ΜΚΟ «Γέφυρες του Κόσμου» στην οποία υπεύθυνος είναι ο κ. Νίκος Λιάπης, που μάλιστα είναι υποψήφιος δήμαρχος τον δήμο Ακτίου – Βόνιτσας! 
Δείτε το βίντεο. Οι αναφορές της ξεκινούν από το πρώτο λεπτό:





  Είπε συγκεκριμένα η κ. Κανέλη πως θα πρέπει να προσέχουν κάποιοι με ποιουςθα πάνε στις επικείμενες εκλογές, εννοώντας σαφώς τον κ. Λιάπη.  Είπε ακόμη πως 38,5 εκατομ, ευρω δόθηκαν σε 707 ΜΚΟ για 1800 θέσεις εργασίας που θα βρουν οι οργανώσεις αυτές και  παίρνουν γι’αυτό 5%  ποσοστό (9,4 εκατομ, ευρώ).
      Αναφερόμενη στις «Γέφυρες του Κόσμου» είπε πως αυτή τη δουλειά κάνει και η συγκεκριμένη ΜΚΟ που έχει έναν άνθρωπο που είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ. «Κάποιος ιδιώτης παίρνει 5% ποσοστό για να βρει δουλειά κατά παρέκκλιση των συμβάσεων εργασίας. Θα παίρνεις το ποσοστό, θα δίνεις δουλειά στο δήμο και όταν θα γίνεις δήμαρχος τι θα γίνει;», σημείωσε ακόμη η κ. Κανέλη.

«Σκανδαλώδης η ελαφρότητα της κ. Κανέλη»
   Ο  πρόεδρος της ΜΚΟ «Γέφυρες στον Κόσμο» και υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Λιάπης, ρωτήθηκε από το agriniopress.gr σχετικά με τις δηλώσεις της κ. Κανέλη και τις αναφορές στο πρόσωπο του.
        Είπε συγκεκριμένα ο κ. Λιάπης πως η μόνη εμπλοκή του Συλλόγου όπου είναι πρόεδρος πως, όπως συμβαίνει και με άλλες τέτοιες οργανώσεις,προωθεί προγράμματα κοινωφελούς εργασίας για απασχόληση ανέργων. Τα χρήματα που διαχειρίστηκε ο Σύλλογος «Γέφυρες στον Κόσμο» ήταν αποκλειστικά  για την αμοιβή αυτών των πενταμήνων 19 συνολικά ανέργων. Είπε μάλιστα πως το «5% προμήθεια» που ανέφερε η βουλευτής του ΚΚΕ, είναι 3% και άφορα σε γραφειοκρατικα έξοδα.
     «Το εξέλαβα ως σχόλιο λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών. Σκανδαλώδες δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο η ελαφρότητα με την οποία χειρίζεται η κα Κανέλλη τέτοια θέματα. Το να ρίχνει δηλαδή τέτοιες ρουκέτες και να μην μιλά συγκεκριμένα.», λέει ο  πρόεδρος της ΜΚΟ «Γέφυρες στον Κόσμο»
      Ο κ. Λιάπης είπε τέλος πως επικοινώνησε αμέσως με τον Σκαϊ ώστε να παρέμβει αλλά ακόμη αναμένει…

http://www.agriniopress.gr/ 







Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger