Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Η Χρυσή Αυγή Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
22 Φεβρουαρίου 2014
Η Χρυσή Αυγή Λευκάδας και η Περιφερειακή Διοίκηση Ιονίων Νήσων οφείλει να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, τώρα που τα παπαγαλάκια του συστήματος, διαλαλούν πως στηρίζουμε διαφόρους “ανεξάρτητους”, προσπαθώντας να καπηλευτούν την εκλογική μας
δύναμη. Ανακοινώνουμε απερίφραστα προς πάσα κατεύθυνση πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στηρίζει μόνο τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ή εμφανιζόμενο ως φέροντα το χρίσμα του Κινήματός μας. Οι υποψηφιότητες που στηρίζει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα του Κινήματος αλλά και στα έντυπα μας. Να σημειώσουμε επίσης πως μοναδικός Υπεύθυνος με τον οποίο μπορούν οι φίλοι του Κινήματος στη Λευκάδα να έρθουν σε επαφή για την επίσημη δράση του Κινήματος είναι ο συναγωνιστής Κολογγιός Χρήστος και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 6936796622.
Τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση του Πυρήνα Λευκάδας, η οποία θα αφορά στις προσεχείς εκλογικές διαδικασίες.

Με εκτίμηση

Πυρήνας Λευκάδας
Περιφερειακή Διοίκηση Ιονίων Νήσων
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger