Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Αιτωλικό και Τζουμέρκα... Αγώνας Δρόμου και Mountain Bike...



Σε Αιτωλικό και Τζουμέρκα βρέθηκε ο ΑΣΛ Φίλανδρος την 28-29/09/2013.
Με συμμετοχή 14 αθλητών ο ΑΣΛ Φίλανδρος έλαβε μέρος στον καθιερωμένο αγώνα της λιμνοθάλασσας του Αιτωλικού 12 χλμ που πραγματοποιήθηκε την 28/09/2013. Με σχετικά καλές συνθήκες ο σύλλογος
διακρίθηκε για την συνεχή και σταθερή συμμετοχή του και καλέσθηκε απ'ο την τοπική διοργάνωση να κάνει μερικές από τις βραβεύσεις των νικητών.Το ίδιο σαββατοκύριακο ο σύλλογος έλαβε μέρος και στον αγώνα Mountain Bike που πραγματοποιήθηκε στα Τζουμέρκα απόστασης 82.5 χλμ. Από τους 49 συνολικά αθλητές που συμμετείχαν ο Πάλμος Άρης έλαβε την δεύτερη θέση στην κατηγορία του ενώ ο Cole Simon κατετάγη πρώτος στην κατηγορία του. Ένα μεγάλο μπράβο στους ποδηλάτες του ΑΣΛ Φίλανδρος που κατάφεραν να σταθούν όρθιοι σε έναν τόσο δύσκολο αγώνα και συνάμα να διακριθούν.
Να ενημερώσουμε πως επόμενη αθλητική εξόρμηση του Φίλανδρου είναι στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης την 19/10/2013 στις εκδηλώσεις του οποίου εκτός του αγώνα των 21 χλμ υπάρχει και αγώνας 5 χλμ.

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger