Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ο Πανταζής Κηρολίβανος σχετικά με τις εξελίξεις στην Φιλαρμονική Εταιρία Λευκάδας

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΗΡΟΛΙΒΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ
Προέδρου του εκπεσόντος Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Εταιρείας Λευκάδας.
Προς ενημέρωση των μελών του Σωματείου της Φιλαρμονικής Εταιρείας Λευκάδας αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου γνωστοποιώ τα εξής :

Στη συνεδρίαση του Δ. Σ. της Φιλαρμονικής Εταιρείας Λευκάδας της 9ης/8/2013 με αρ. πρακτικού 20, θέμα 3ο, το Διοικητικό Συμβούλιο προεδρεύοντος εμού και ευρισκόμενο σε πλήρη απαρτία καταψήφισε κατά πλειοψηφία την πρότασή μου για τη σύγκλιση της προβλεπόμενης από τα άρθρα 14 και 21 του Καταστατικού του Σωματείου 1ης τακτικής Γενικής Συνέλευσης, η σύγκληση της οποίας, όπως σαφέστατα επεσήμανα στους συμβούλους, ήταν υποχρέωση του Δ.Σ. σύμφωνα με το καταστατικό τόσο τυπική όσο και ουσιαστική.
Κατόπιν τούτου και επειδή αρμοδιότητά και ευθύνη μου ως τότε Προέδρου ήταν η απαρέγκλιτη εφαρμογή του καταστατικού, με την από 16-9-2013 αίτησή μου προς το Ειρηνοδικείο Λευκάδας ζήτησα την ενεργοποίηση του άρθρου 14 του καταστατικού και ειδικότερα :
1. Την αναγνώριση της αυτοδίκαιης έκπτωσης του Διοικητικού Συμβουλίου της Φιλαρμονικής Εταιρείας Λευκάδας.
2. Τον διορισμό πενταμελούς επιτροπής για τη ανάληψη προσωρινής διοίκησης της Φιλαρμονικής Εταιρείας Λευκάδας και για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Το Δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτησή μου και εξέδωσε την υπ” αρ. 25/9-10-2013 απόφαση με την οποία διατάσει τα εξής :
1. Το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής Εταιρείας Λευκάδας δεν υφίσταται από 9-10-2013, ημέρα δημοσίευσης της ανωτέρω απόφασης, καθώς έχει εκπέσει, δηλαδή έχει απολέσει την εξουσία του. Κατά συνέπεια παύει κάθε δραστηριότητά του.
2. Η Φιλαρμονική Εταιρεία Λευκάδας διοικείται πλέον από 5μελή προσωρινή διοίκηση αποτελούμενη από τα αναγραφόμενα στην ανωτέρω Απόφαση μέλη η οποία θα συγκαλέσει γενική συνέλευση των μελών του Σωματείου με τη διαδικασία που ορίζεται στο καταστατικό, προκειμένου μέσα σε ένα μήνα από τη δημοσίευση της απόφασης να γίνουν εκλογές και να εκλεγεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Στη γενική συνέλευση που θα συγκληθεί θα γίνει και οικονομικός και διοικητικός απολογισμός του εκπεσόντος Δ.Σ., όπως επίσης προβλέπεται από το καταστατικό.
Με βάση τις ανωτέρω εξελίξεις και με την δεδομένη πεντάχρονη προσφορά μου στη διοίκηση του Σωματείου είτε ως Πρόεδρος είτε ως Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., καλώ προσωπικά όλα τα μέλη της Φ.Ε.Λ. ενεργά και μη να συμμετέχουν στις διαδικασίες, να θέσουν υποψηφιότητες και να προσέλθουν στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. Η προσωρινή διοίκηση θα παρέχει ευρύτατη ενημέρωση ως προς τη διαδικασία. Μόνο με την μαζική συμμετοχή θα προκύψει ένα πλουραλιστικό, αντιπροσωπευτικό και αμερόληπτο Δ.Σ. αμέτοχο από οποιεσδήποτε σκοπιμότητες μικρές ή μεγάλες. Έτσι η Φ.Ε.Λ. θα συνεχίσει ανεμπόδιστα το έργο της, την εξέλιξή της και την ανταπόδοση στην κοινωνία, με δράσεις και έργο, του αντάλλαγμαtoς της συμμετοχής και στήριξης την οποία έχει εισπράξει απ” αυτήν, στη πολύχρονη ιστορική διαδρομή της.
Λευκάδα 12-10-2013
Πανταζής Κηρολίβανος


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger