Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Μητρώο Εμπόρων Αγροτικών Προϊόντων, Εφοδίων και Εισροών


Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας (Περιφερειακής Ενότητας  Κέρκυρας), μετά από σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενημερώνει όλους τους εμπόρους Αγροτικών προϊόντων, εφοδίων-εισροών ότι οφείλουν να γραφτούν στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ) του Υπουργείου Ανάπτυξης, μέσω των Επιμελητηρίων.


Η εγγραφή σ ’αυτό το μητρώο είναι προϋπόθεση για την εγγραφή τους στο Ενιαίο Μητρώο Εμπόρων Αγροτικών Προϊόντων, Εφοδίων και Εισροών.
Ολοκληρώθηκε η διασύνδεση του Ενιαίου Μητρώου Εμπόρων Αγροτικών Προϊόντων, Εφοδίων και Εισροών  του ΥΠΑΑΤ με το Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ) και μετά από επικείμενες νομοθετικές αλλαγές, οι παραπάνω έμποροι θα ενημερωθούν για τα βήματα που θα ακολουθήσουν προκειμένου να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους στο Ενιαίο Μητρώο Εμπόρων Αγροτικών Προϊόντων, Εφοδίων και Εισροών.

Στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΑΤ υπάρχει σχετική επιλογή (εικονίδιο) μέσα από την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε γ’ αυτό το μητρώο (www.minagric.gr-ψηφιακές υπηρεσίες-Ενιαίο Μητρώο Εμπόρων Αγροτικών Προϊόντων, Εφοδίων και Εισροών).







Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger