Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας Τουρισμού Ιονίων Νήσων (Ε.Τ.ΙΝ) στην Λευκάδα

                   

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

                                                                                

 


             

                                      

 Την Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας Τουρισμού Ιονίων Νήσων (Ε.Τ.ΙΝ) στην Λευκάδα,  με την  παρουσία του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου,
του κ. Ιωάννη Τρεπεκλή Δημάρχου Κερκυραίων και Προέδρου ΠΕΔΙΝ , του Δημάρχου Λευκάδας κ. Κωνσταντίνου Αραβανή, του Δημάρχου Κεφαλληνίας κ. Αλέξανδρου Παρίση, του Προέδρου Ξενοδόχων Κεφαλληνίας, κ.Σπύρου Γαλιατσάτου, του Προέδρου Ξενοδόχων Λευκάδας , κ.  Νικολάου Ματαράγκα, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας, κ. Σωτήρη Σκιαδαρέση,  και του Διευθύνοντα Συμβούλου της Εταιρίας Τουρισμού της  Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, κ. Αντώνη Δουβίτσα αλλά και άλλων μετόχων της Εταιρίας.


Με τη σύμφωνη  γνώμη όλων η Ε.Τ.ΙΝ συνεχίζει την λειτουργία της, στην προσπάθεια υποστήριξης και προβολής του τουρισμού των Ιονίων Νήσων. Επίσης ελήφθησαν και αποφάσεις για την εύρυθμη λειτουργία της Εταιρίας.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger