Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ν.Αλιάγας:"Η κόρη μου έγινε χριστιανή στον τόπο που αγαπώ"(video-φωτο)

Με μια λιτή τελέτη και σε στενό κύκλο βαφτίστηκε το απόγευμα της Κυριακής η κόρη του γνωστού παρουσιαστή Νίκου Αλιάγα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Σταμνά, και το  μοναστήρι της Αγίας Αγάθης.

Ο γνωστός παρουσιαστής δείχνοντας για ακόμα μια φορά την αγάπη για τον τόπο του και με την απλότητα που τον διακρίνει, βάφτισε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την μόλις εννιά μηνών κορούλα του η οποία θα ακούει στο όνομα Αγαθή, όπως και το ομώνυμο εκκλησάκι με το οποίο είναι ιδιαίτερα δεμένος ο πατέρας της.Νονά της μικρής...η αδελφή του Νίκου Αλιάγα, Μαρία, η οποία έχει μεγάλη αδυναμία στην ανιψιά της!
Ο στολισμός της εκκλησίας ήταν λιτός με το λευκό να κυριαρχεί, ενώ έξω από την εκκλησία, τους καλεσμένους "περίμεναν" γλυκά του κουταλιού, και διάφορα άλλα παραδοσιακά εδέσματα.Την παράσταση άλλωστε δεν μπορούσε να κλέψει τίποτα άλλο από την μικρή...Αγάθη η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις.
Στο μυστήριο παρευρέθηκε η Μαριάννα Λάτση η οποία έφτασε με την εντυπωσιακή θαλαμηγό "Paris" στο λιμάνι του Μεσολογγίου, συνοδευόμενη από τον γιό της Πάρη Κασιδόκωστα, η ξαδέρφη του Νίκου Αλιάγα και γνωστή παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου και αρκετοί συγγενείς και φίλοι, αλλά και απλοί συγχωριανοί του.
Μετά το τέλος του μυστηρίου ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι σε ταβέρνα της Σταμνάς και μάλιστα, όπως ανακοίνωσε και ο παρουσιαστής με guest star τον γνωστό τραγουδιστή - δεξιοτέχνη του κλαρίνου Βασίλη Σαλέα ο οποίος έφτασε με ελικόπτερο από την Βουλγαρία ειδικά για το γλέντι και προσγειώθηκε...στα "κατσάβραχα" όπως είπε χαριτολογώντας ο Νίκος Αλιάγας.
0aaliagas2
Ο δημοφιλής παρουσιαστής αφού ευχαρίστησε τους καλεσμένους του που παρευρέθηκαν σε μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής του, δεν παρέλλειψε να εκφράσει την ευτυχία του που η μικρή του κορούλα πήρε το χρίσμα στον τόπο που αγαπάει και δεν είναι άλλος από το χωριό του:"Από εδώ ξεκίνησαν όλα και ήταν σημαντικό για εμάς να βαφτίσουμε την κόρη μας στο σημείο αναφοράς των γονιών μου.Ειμαι πολύ περήφανος που η σκούφια μου κρατάει  από αυτό το μέρος και χτυπάει το νταούλι στα σπλάχνα μου όπου και αν βρίσκομαι".
Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το cityVoice.gr με τις δηλώσεις του παρουσιαστή:


0aaliagas3

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger