Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΝΑΝΟΣ ΒΑΛΑΩΡΙΤΗΣ: "Ο Σόιμπλε είναι βαμπίρ που ρουφάει το αίμα μας"



Ο σημαντικός ποιητής μας Νάνος Βαλαωρίτης, μέσω facebook μιλάει για τη θρασύτητα της επίσκεψης του Σόιμπλε «σε μια χώρα θύμα του» και προσθέτει πως ένας πεθαμένος μπορεί να σκοτωθεί μόνο μέσω ανασκολοπήσεως στον τάφο του...
Γράφει χαρακτηριστικά: «Επί τη ευκαιρία της θρασύτητας της επισκέψεως σε μια χώρα θύμα του σα να μη συνέβαινε τίποτα θα ήθελα να πώ τα εξής:
O κ. Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δεν αντιλαμβάνεται ότι έχει πεθάνει από καιρό και έχει μετατραπεί σε βρυκόλακα, ήτοι επί το γνωστότερο, "βαμπίρος", ρουφώντας μέσω του Ευρώ το αίμα όλων των Ευρωπαϊκών Οικονομιών.
Ο κ. Σόιμπλε θα έκανε θαυμάσια στο ρόλο του Νοσφεράτου, διάσημου ήρωα του Εξπρεσιονιστικού γερμανικού κινηματογράφου.
Ως είναι γνωστόν, είναι πολύ δύσκολο να σκοτώσει κανείς έναν πεθαμένο και γίνεται αυτό μόνο δια ανασκολοπήσεως στον τάφο του.
Τελειώνω με αυτή τη νεογοτθική παρομοίωση διότι ο ίδιος φέρεται σαν Γότθος Βάρβαρος όχι μόνο απέναντι σε μας αλλά σε όλη την Ευρώπη, πεισματικά επιμένωντας να εφαρμόζει μέτρα λιτότητας σε οικονομίες υπό ύφεσιν.
Όπως φαίνεται για τέτοιους τα αισθήματα δεν ισχύουν παρά μόνο μια αχόρταστη δίψα μίσους και εκδίκησης.»
Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα κάποιες προσωπικότητες που τολμούν να μιλούν.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger